Inter - Tri opcije za Kontea, ova tri pojačanja bi bila idealna za velike snove?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 27.04.2021.
08:51
Izvor: Sportske.net

I dalje se čekaju Kinezi, postoje tri razrešenja razgovora koji Konte čeka sa klubom...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter čeka Stivena Žanga, postoje tri opcije, da najverovatnije novi šampion Italije od Kineza dobije poruku da novca nema i da treba prodati najbolje, što bi sigurno rezultirali odlaskom Antonija Kontea.

To je i najmanje verovatna varijanta, druga realnija je da Konte dobije uveravanja da će sve ostati isto, tačnije da će ekipa ostati na okupu i uz par promena probati da zadrži "Skudeto" i napravi iskorak u Ligi šampiona. Konte bi u tom slučaju ostao još sezonu da napravi nešto više.

Ali, najbolje će biti ako dobije uveravanja da je projekat Intera živ, da jednostavno nameravaju dalje da se razvijaju i ulažu i tu volju bi trebalo da pokažu pojačanjima.

Zna se koje linije tima su prioritetne, trebalo bi da stigne golman, ali to nije u prvom planu.

Konte želi De Pola u sredini, Argentinac iz Udinezea je papren, ali bi eventualno ubacivanjem nekog mlađeg igrača u trampu mogli da smanje odštetni zahtev od 35 miliona evra.

Konte traži levog beka, meta je kao i prošlog leta Emerson Palmijeri koji ne igra u Čelsiju, alternativa Nikolas Taljafiko iskusni Argentinac iz Ajaksa.

I na kraju, napadač. San je Kun Aguero, realnije varijante su Džeko ili Žiru, oni su već bili na meti, videćemo hoće li prihvatiti ponudu da budu alternativa za Lukakua kakvu traži Konte.

Sa tri pojačanja, praktično u svakoj liniji tima po jedno, Konte bi bio uveren da Suning želi dalji napredak i iskorak u Ligi šampiona.

Čeka se predsednik Stiven Ženg, sa vestima iz Kine...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke