Inter zaboravlja sve i kreće po potpis Samardžića, reagovaće i Juventus?

Autor: Ivan Cvetković
petak 03.11.2023.
11:46
Izvor: Sportske.net

Srbin bi već ove zime mogao da promeni sredinu.

EPA-EFE/MASSIMO PICA
EPA-EFE/MASSIMO PICA

Povezane vesti

Reprezentativcu Srbije Lazaru Samardžiću proteklog je leta propao transfer u Inter nakon što je klub iz Milana odustao od pregovora sa njegovim zastupnicima posle dogovora sa Udinezeom.

Mnogo kontroverzi pratilo je čitav slučaj, Inter je optuživao Samardžićeve predstavnike zbog pohlepe, dok je njegov otac isticao posrednici Rafaeli Pimenti tu nije mesto.

Ipak, Gazeta delo sport prenela je informaciju da su u Interu spremni da zaborave na čitav slučaj, te da već ove zime ponovo pokušati da dovede 21-godišnjeg ofanzivnog vezistu.

Ovoga puta, imaće i konkurenciju u vidu Juvetusa, a dva kluba razmatraju i dovođenje Pjotra Zjelinskog iz Napolija sa kojim još uvek nije potpisao novi ugovor pošto mu aktuelni ističe na kraju sezone.

Samardžić je prema proceni Transfermarkta vredan 20.000.000 evra, a ove sezone je i pored ograničavajuće minutaže na 10 nastupa upisao dva gola.

Posebno se pamti onaj u porazu od Napolija kada je nanizao petoricu čuvara i savladao čuvara mreže, čime je ponovo privukao pažnju na sebe iz čisto fudbalskih razloga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke