Interisti se poklonili Kjeru, a Milan ga nagrađuje

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 14.06.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Rođeni kapiten.

 EPA-EFE/Stuart Franklin
EPA-EFE/Stuart Franklin

Povezane vesti

Ne pamti se da je jedan fudbaler uspeo da pomiri Inter i Milan kao što je to kapiten reprezentacije Danske Simon Kjer, koji je u subotu popodne u Kopenhagenu održao čas humanosti u trenucima kada se Kristijan Eriksen borio za život.

Dan nakon traumatične situacije na severu Evrope, koja je srećom završena sa "hepiendom" navijači rivalskog Intera okačili su transparent u kojem veličaju Kjerovu ljudskost na primeru Eriksena.

Iskusni danski defanzivac je urgentino reagovao i izvadio jezik saigraču u trenucima kada je vezista Intera ostao bez svesti, zatim sa ostalim reprezentativcima Danske angažovao zid oko Eriksenovog tela i naposletku utešio njegovu suprugu.

Interisti su mu se poklonili, a ni u njegovom Milanu nisu sedeli skrštenih ruku.

Prema pisanju Gazete delo Sport, Kjer je već viđen kao novi kapiten "Rosonera", a traku će preuzeti od dosadašnjeg Alesija Romanjolija, koji izvesno napušta klub.

U tekstu stoji da je zahvaljujući liderskim sposobnostima Kjer još ranije bio u zamislima trenera Stefana Piolija za novog vođu, ali je prednost dobio Romanjoli jer je duže u klubu.

Šta možemo da naučimo na ovom primeru? Isplati se biti dobar čovek.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke