Interov san, reprezentativac Brazila za manje od 20.000.000!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 01.05.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

U konkurenciji za potpis su i pojedini engleski klubovi...

EPA-EFE/Hedeson Alves
EPA-EFE/Hedeson Alves

Povezane vesti

Dok je ekipa Intera na ubedljiv način stigla do titule prvaka Italije, uprava kluba iz Milana uveliko sprema plan za narednu sezonu kada se radi o igračkom kadru.

Simone Inzagi će od leta imati na raspolaganju Mehdija Taremija i Pjotra Zjelinskog, govori se i o Mariju Ermosu koji bi takođe trebalo da stigne bez obeštećenja, ali "Neroazuri" su spremili značajan novac za pojačanje na golu.

Naime, Gazeta delo sport prenela je informaciju da bi golman Atletika iz Paranaensea Bento (24) uskoro mogao postati novi član Intera.

Novopečeni reprezentativac Brazila dao je pristanak Italijanima da pregovaraju sa matičnim klubom, u Lombardiji se nadaju da će uspeti da pobede konkurenciju iz Engleske, kao i da bi visina transfera mogla da iznosi manje od 20.000.000 evra.

Bento je upisao dva nastupa za Brazil u martu protiv Engleske i Španije, protiv "Gordog albiona" je ostavio dobar utisak i sačuvao mrežu, što nije prošlo nezapaženo.

Kako prvi izbor na golu Intera Jan Zomer ima 35 godine, a očekuje se odlazak Emila Audera, Bento bi u slučaju dolaska možda postao čak i prvi golman u ekipi Simonea Inzagija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke