Interovi navijači sanjaju, dva igrača Juventusa, Srbin i veliki povratak na "Meacu"?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 29.05.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Kakav bi ovo prelazni rok bio!

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Inter pokušava da reši otvorena pitanja nakon odlaska Ivana Perišića. Sada je već izvesno da će Hrvat otići u Totenhem, trebalo bi da sutra stigne na lekarske preglede u London.

Traži se levi spoljni igrač, jedno rešenje je Filip Kostić, njega želi i Juventus, pominju se mladi italijanski igrači poput Parisija iz Empolija  i Kambijaso iz Đenove.

Ipak, kako piše "Gazeta delo Sport", Inter razmišlja o duplom udarcu najvećem rivalu, uz Dibalu, na "Meacu" bi mogao da stigne i Federiko Bernadeski. I on je ostao bez ugovora u Juventusu, nije se dogovorio i otvoren je za ponude. Može da pokrije levu stranu u 3-5-2 što forsira Inzagi.

Ni to nije sve, postoji šansa da se Lukaku vrati u klub. Pominjan je Milan, ali Belgijanac želi samo Inter gde je prošle godine osvojio titulu. Naime, ponuda bi mogla da bude pozajmica na dve godine i otkup, ako aktivira klauzulu od 50 miliona evra. Za dve godine Lukaku bi imao 31, on je raspoložen da se odrekne dela primanja, kako bi se vratio u Inter.

Recimo i to da je Belgijanac već poručio Čelsiju da neće pristati ni na jednu drugu soluciju, ako mora da napustio klub, sem Intera. Videćemo da li će ostati "Plavac" ili se vratiti u Seriju A.

Postoji još jedno otvoreno pitanje, čeka se ponuda za Bastonija od Totenhema, najverovatnije će biti prodat, a Inter je pikirao sjajnog Brazilca Bremera kao zamenu, mada je Torino tražio 40 miliona evra za svog defanzivca. 

Pominje se dolazak i Mihtarijana iz Rome, mada teško da će uzeti njega i Dibalu.

Sve u svemu Inter sprema jak tim, videćemo šta će od poslova završiti Marota, ali bi dolazak Dibale i eventualni povratak Lukakua, već rasplamsali maštu navijača. 

U Italiji je šampionat završen, reprezentacija vida rane zbog neodlaska na Mundijal, ali već u sredu igraju obnovljenu Finalissimu, protiv Argentine, meč dva kontinentalna prvaka u Londonu. AdmiralBet ima kvote za duel Italije i Argentine koji bi trebalo da donese golove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke