Intervju Luisa Suareza čuje se do Katalonije, koliko je samo veliki "El Pistolero"!

Autor: Milovan Longinov
sreda 06.10.2021.
20:50
Izvor: Sportske.net

Urughvajac dolio so na sve katalonske rane.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Luis Suarez je opet otvorio dušu. 

U intervjuu za katalonskog novinara Đerara Romera govorio je o trenutnim dešavanjima u Barseloni, ali se prisetio i svog odlaska. 

Urugvajac je otkrio da je bio spreman da učini sve da ostane i da pomogne  klubu, ali da su Hosep Marija Bartomeu i Ronald Kuman iskazali ogromno nepoštovanje prema svemu što je uradio za klub. 

"Ostao bih u Barseloni pod bilo kojim uslovima. Bio sam spreman da pomognem klubu na sve načine, rekao sam da sam spreman pristati na značajno smanjenje plate ako to zatraže od mene. Međutim, odlučili su da me oteraju. Telefonski razgovor u kom mi je Ronald Koeman rekao da me ne želi više u Barseloni je trajao preko 40 minuta. To nije način na koji nekome dajete otkaz.  Kuman je bio poprilično nejasan u vezi sa mnogim stvaria. Rekao mi je da nisam u njegovim planovima", rekao je Suarez i nastavio: 

"Najviše mi smeta to što Kuman nije imao hrabrosti da kaže da sam mu potreban u ekipi, jer mi je svega nekoliko dana pre tog poziva poručio da računa na mene. Onda me je Hosep Marija Bartomeu iznenada nazvao i rekao mi da ja više nisam u trenerovim planovima. Odmah nakon toga sam pozvao Mesija da mu ispričam šta mi rade. Bilo je neopisivo teško. Iza nas je bila košmarna sezona, Leo je čak želeo da ode, a onda su meni uradili sve to. Našim porodicama je bilo grozno", otkrio je Suarez.

Suarez je u subotu dotukao Barselonu golom za 2:0, a osvrnuo se i na taj meč.

"Barselona mi je izgledala jako loše protiv nas u subotu. Žao mi je zbog toga i bolno mi je da gledam, ali na terenu oni su moji neprijatelji. Ako detaljnije proučite ekipu, videćete da Barselona ima kvalitetne igrače sposobne da naprave razliku na terenu. Međutim, da bi oni to uradili, moraju da imaju jasnu taktiku i instrukcije šta treba da čine na terenu", zaključio je Luis Suarez. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke