Inzagi nema dilemu: "Lautaro je jedan od petorice najboljih na svetu"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 21.10.2024.
15:45
Izvor: Sportske.net

Argentinac sinoć rešio derbi protiv Rome.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Derbi osmog kola Serije A je pripao Interu, koji je sinoć na "Olimpiku" golom Lautara Martineza savladao Romu 1:0.

Šampion Italije je na taj način izbio na drugo mesto na tabeli sa 17 bodova, što je dva manje od lidera Napolija, jedan više od trećeplasiranog Juventusa i tri više od Milana, koji je četvrti.

Nova pobeda za "neroazure", ali i nove brige za trenera Simonea Inzagija. Čalhanoglu i Aćerbi su zbog povreda zamenjeni u prvom poluvremenu, a van terena su već Zjelinski i Aslani.

"Čalhanoglu se loše osećao poslednja dva dana, ali je želeo da igra. Oseetio je bol u mišiću, pa je izašao iz igre. Aslani i Zjelinski su van terena, pa je jasno da imamo problema na sredini terena", rekao je Inzagi nakon meča sa Romom i dodao:

"Prvo poluvreme je bilo izjednačeno. U drugom smo imali dve-tri prilike da ranije rešimo utakmicu, što smo morali da uradimo. Ali, teško je igrati na 'Olimpiku', tako da sam na kraju zadovoljan", kazao je Inzagi.

Čovek odluke je opet bio Lautaro Martinez. Novinare je zanimalo šta treba Argentinac da uradi kako bi osvojio "Zlatnu loptu".

"Mora da nastavi sa ovakvim igrama u klubu i reprezentaciji Argentine. Mislim da je jedan od pet najboljih igrača na svetu", poručio je Inzagi.

Inter u sredu gostuje Jang Bojsu u trećem kolu Lige šampiona, a onda ga u nedelju od 18 sati čeka "Derbi Italije" protiv Juventusa u Milanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke