Inzagi u Interu još devet dana, a onda Deki?

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 03.10.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

Poslednja šansa.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Ugledna italijanska "Gazeta" danas javlja da je Simone Inzagi pred otkazom u Interu, a sve bi trebalo da bude jasno u narednih devet dana posle utakmica protiv Barselone u Ligi šampiona i Sasuola u sledećem kolu Serije A.

Inter igra loše ove sezone. "Neroazuri" su tek deveti u italijanskom šampiona posle osam kola sa 12 osvojenih bodova, a dva uzastopna poraza od Udinezea i Rome dodatno su uzdrmali klupu Inzagiju.

Uprava kluba očekuje od bivšeg trenera Lacija da momentalno prodrma ekipu i dođe do povoljnih rezultata u naredna dva meča, što neće biti ni malo lako, posebno imajući u vidu sjajne igre Barselone od starta sezone.

Ukoliko 46-godišnji Inzagi, koji je letos produžio ugovor sa viceprvakom Italije do leta 2024, dobije otkaz  na njegovo mesto mogao bi naš Dejan Stanković.

Bivši strateg Crvene zvede želja je navijača i jedan od favorita uprave. Međutim, u međuvremenu Sampdorija je otpustila Marka Đampaola, a poznato je da je njihov prvi pik upravo Stanković, tako da bi čekanje Interu moglo da se obije o glavu.

Priliku da zadrži radno mesto Simone Inzagi imaće već u utorak kada na "Meacu" u trećem kolu Lige šampiona dolazi Barsa. AdmiralBet nudi kvotu 4.05 na pobedu "neroazura".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke