Istina je? Bejl odlazi u penziju i to pod svojim uslovima!

Autor: Boris Jovanović
sreda 26.05.2021.
09:50
Izvor: Sportske.net

Garet Bejl će se po svemu sudeći za mesec dana oprostiti od fudbala!

Povezane vesti

Ono o čemu se govorkalo, sada je izgleda gotovo sigurno. Ostaje da sačekamo šampionat Evrope, ali Garet Bejl ima nameru da se povuče ovog leta.

Tačnije, ako bude uspeo da dogovori odštetu od Reala, mogao bi da završi karijeru.

On bi trebalo da primi poslednju platu od 15 miliona po sezoni od Madriđana, ako bi uzeo deo, jednostavno bi odšetao iz fudbala.

Gde se Bejlu žuri?

On nema motiv, česte povrede ga sprečavaju da uživa u fudbalu, Velšanin je veoma povučen i nema nameru da ostane blizu sporta.

Španci "ABC" tvrdi da bi pristao na oko osam miliona odštete za poslednju godinu što bi Real verovatno prihvatio, ne računaju na Bejla, a ovim bi uštedeli makar polovinu ugovora.

Bejl nema nameru ni da ostane u Totenhemu, iza svega se krije želja da se povuče iz javnosti. On oseća da je njegova porodica previše izložena, da je vreme da im se posveti u potpunosti i uživa u anonimnosti. Ako ode, povući će se kao igrač koji je doveo Vels do polufibala EP, ali i još jednog velikog takmičenja ovog leta, kao čovek koji je bio najskuplji na svetu, osvojio četiri lige šampiona sa Realom, dve titule prvaka, kup, tri svetske krune, prešao je Jana Raša na listi najboljih strelaca Velsa...

Živi dugo sa devojkom iz školskih dana Emom Ris Džons, imaju troje dece i kako rekosmo, jako je vezan za porodicu, oni su i najveći razlog zbog čega planira da ovog leta napusti fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke