Istorijski dan - Mesi po prvi put glasao, svi znaju za koga?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.03.2021.
12:54
Izvor: Sportske.net

Slučajnost ili pogled u budućnost?

EPA/XAVIER BERTRAL
EPA/XAVIER BERTRAL

Povezane vesti

Kapiten Barselone Lionel Mesi odlučio je da po prvi put učestvuje na izborima svog voljenog kluba.

Ovo je samo još jedna potvrda i dokaz da su ovo najvažniji izbori u Barseloni, koji mogu da odrede sudbinu kluba u narednim godinama.

Leo Mesi je u društvu svog najstarijeg sina Tijaga došao na "Kamp nou", očekivano, bio je veća zvezda od svih kandidata, a mnogi sumnjaju i za koga je glasao.

Sistemom eliminacije - nema šanse da je to Toni Freiša, produžena ruka dvojice prethodnih predsednika Sandra Rosela i Hosepa Marije Bartomeua koji su završili u zatvoru. Takođe, malo je verovatno da je glasao i za Viktora Fonta, koga ni ne poznaje i koji nije ni stupio u kontakt sa njim tokom kampanje.

Dakle, logičan izbor jeste - Đoan Laporta sa kojim je Leo Mesi ispisao zlatne stranice istorije kluba. Laporta je bio predsednik od 2003. do 2010. godine, Barselona je u tom periodu četiri puta bila prvak Španije i još dva puta prvak Evrope. 


Mnogi veruju da je Mesijev dolazak na izbore jasan znak da mu je još kako stalo do toga ko će da pobedi. I da to bude Đoan Laporta, koji je takođe danas uputio jasnu poruku porodici Mesi, više o tome OVDE.

Pored Mesija, pravo glasa su iskoristili i Đerar Pike, Serhio Buskets, Đordi Alba, Serhi Roberto i Riki Puđ.

Čekamo 23.00 i ime novog predsednika Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 07.03.2021
20:25

Hahahaha, kad covek nema sta da radi on pise neistine! Mesi nije mogo da smisli Bartomea a taj Bartomeo je doso umesto Laporta kojeg Mesi ceni, da se to Mesi pitao Laporta bi ostao, ili da se Mesi pita, trener bi ostao Valverde a ne da dodje Setien, svi znamo da Mesi nije voleo sportskog direktora francuza Abidala i Mesi je zelo da ga istera ali Mesija niko nije slusao! Mesi je hteo da Valverde ostane a ne da dodje Setien koji jeupropastio Barcu, i naravno Mesi nije mogo da smisli bartomea, ali Mesi se nista ne pita, to nije njegov klub! Klub Barca pripada barceloninim navijacima, koji danas glasaju ko ce da bude predsednik kluba!

avatar
Badr®Hari
Sunday, 07.03.2021
13:55

Svi mi znamo da su izbori u Barsi samo najobičnija farsa i da Messi o svemu odlučuje, pogotovo o ovome. Još sa 14 godina je počeo da se meša u politiku dovođenja igrača, a sa 18 je u potpunosti preuzeo odlučivanje o tome ko će biti stavljen na transfer listu, ko doveden, ko će trenirati Barsu i naravno ko će biti 'glavni i odgovorni' na papiru. Od tada nijedan igrač ili trener nije doveden/najuren bez njegovog odobrenja, a poslednji veliki podvig mu je bio kada je ucenio Barsu jer su hteli da mu najure pajtosa Suareza. :D