Italijano o Joviću: ''Imam poverenja, pokazaće svoj kvalitet''

Autor: Nemanja Veljković
sreda 14.09.2022.
23:15
Izvor: Sportske.net

Italijano veruje u srpskog napadača.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Trener Fiorentine Vinćenco Italijano priznao je da ''viola'' trenutno ima problem sa realizacijom, ali je dodao da veruje u svoje napadače, posebno u Luku Jovića.

''On će pokazati sav svoj kvalitet'', kazao je Italijano i srpskom napadaču.

Italijanski klub se ove sezone muči sa postizanjem golova, a glavne napadačke opcije Luka Jović i Artur Kabral zajedno su postigli samo dva pogotka u svim takmičenjima.

''Često smo pravili rotacije od početka sezone, Kabral je postigao veliki broj golova u ovom rangu takmičenja, a Jović je postigao još više u bitnim takmičenjima''.

''Mogli smo da postignemo mnogo više golova, ali moramo biti precizniji pred golom protivnika, ne govorim samo o našim napadačima ili krilnim napadačima. Čak i kada su prekidi u pitanju, izveli smo veliki broj kornera i moramo posle njih dati veći broj pogodaka. Jović je u Fiorentini kako bi pokazao sav svoj kvalitet, čekamo na to i imamo poverenja u njega. Nadamo se da će uskoro da pokaže zbog čega je doveden'', rekao je Italijano.

Fiorentina je na šest odigranih mečeva u Seriji A samo pet puta zatresla mrežu protivnika. Italijanski tim sutra gostuje turskom Bašakšehiru u okviru drugog kola Lige konferencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke