Italija bruji o srpskom "Naredniku", tajna je u malom fudbalu?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 22.08.2021.
09:05
Izvor: Sportske.net

Strašni SMS na startu šampionata...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Neverovatan debi u novom šampionatu, Italija ponovo priča o Sergeju. Milinković-Savić je postigao gol i imao asistenciju, sigurno je igrač utakmice.

"Nisam očekivao ovakvu partiju, srećan sam što smo pobedili, dosta trčimo kod Sarija i videli ste rezultat", kaže "Narednik".

On je zahvalio navijačima, dodao da je Lacio opasniji iz prekida jer više vežbaju na treningu, da je Felipe Anderson veliko pojačanje.

"Zna se naš cilj, da se vratimo u Ligu šampiona, počeli smo dobro ali iskušenja tek predstoje".

Kada je u pitanju način na koji je primio loptu pripisuje ga malom fudbalu.

"Igrao sam baš dosta mali fudbal kao klinac, ostalo mi je primanje lopte đonom, što je jedan od omiljenih poteza i uči se baš na futsalu. Ove godine biće prilije, igramo više po zemlji, više imamo loptu, Sari kaže da treba da se zabavljamo i to je oni što činimo kroz igru", zaključio je Srbin uz konstataciju da mu nedostaje Marko Parolo koji je napustio klub, koji mu je bio neka vrsta mentora i lider kada je SMS tek stigao u Italiju. 

Sada je on nasledio tu poziciju, vođa je novog Lacija...

U medijima, odnosno ocenama sa meča, Sergej je bez dileme igrač utakmice, kako stoji u izveštajima bio je arhitekta pobede i sigurno novi predvodnik ove generacija Lacija koja sa Sarijem ima velike ambicije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke