Italija bruji - Vlahović je nesrećan u Juventusu i evo šta mu sve smeta!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 19.04.2022.
08:35
Izvor: Sportske.net

Nešto je trulo kod Srbina u Torinu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Srpski fudbaler Dušan Vlahović tema je broj jedan engleskih i italijanskih medija, a opširnu analizu partija golgetera Juventusa dao je "Dejli Mejl" apostrofirajući da bivši napadač Fjorentine i Partizana nema dovoljnu podršku saigrača.

Vlahović je krajem januara stigao u Torino i već na debiju protiv Verone postigao gol u pobedi od 2:0, ali u analizi se naglašava da je nakon početne raspucanosti upao u kandže tima koji je deo.

Nije tajna da je Vlahovićeva igra od prelaska u Juventus pod posebnom lupom budući da je bio izrazita želja londonskih Totenhema i Arsenala, ali se odlučio da ostane u Italiji.

Italijani naglašavaju da je Vlahovićev stil igre u kojem neguje maksimalnu podršku saigračima drugačiju u odnosu na ono što trener Masimilijano Alegri traži i da se to osetilo nakon "medenog meseca" gde je na prve četiri utakmice u Seriji A postigao tri gola, a potom i oborio rekord u Ligi šampiona protiv Viljareala.

Dodaje da Vlahović uvek želi da bude koristan timu, ali to nije slučaj u Torinu, što se vidi prema njegovom raspoloženju.

Ističe se da Srbina često nervira što je pod konstantnim faulovima od strane čuvara, a da se to najbolje osetilo u duelu protiv Bolonje minulnog vikenda kada je pogodak proslavio izlivajući bes na račun protivničkog defanzivca.

Dodaje se da je Vlahović imao bolju komunikaciju sa vezistima Fjorentine nego Juventusa i da se to najbolje oseti na komparaciji Lukasa Toreire i Adrijana Rabioa.

Srbin nema ni pravu podršku trenera budući da ga je Alegri kritikovao još nakon meča protiv Verone, a zaključno sa nedavnim gostovanjem u Bolonji.

Juventus naredni meč igra protiv Fjorentine u revanšu polufinala Kupa Italije protiv koje je u prvom duelu slavio sa 1:0, a ukoliko verujete da će Vlahović biti strelac protiv bivšeg kluba AdmiralBet vam nudi kvotu od 2,41.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke