Italija osvojila EURO - Baloteli nije ni gledao!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 17.02.2022.
22:00
Izvor: Sportske.net

Teško mu je palo.

EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER
EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER

Povezane vesti

Jedan od najpoznatijih italijanskih fudbalera i verovatno prva zvezda Evropskog prvenstva 2012. godine Mario Baloteli priznao je da nije ni gledao prethodni EURO na kojem je njegova Italija osvojila pehar.

Baloteli je jedan od najtalentovanijih, ali i najkontraverznijih fudbalera na svetu. Njegovu karijeru obeležili su brojni skandali na terenu i van njega, ali i sjajni potezi i golovi.

Svoju sreću napadač je pronašao u Turskoj gde nastupa za Adanu, a selektor reprezentacije Italije Roberto Manćini vratiće ga u tim za naredno okupljanje pred baraž za Svetsko prvenstvo.

Baloteli je u razgovoru za italijanske medije dao zanimljivu izjavu o učešću njegove Itallije na EURU.

"Iskreno, nisam gledao Prvenstvo jer me boli što nisam bio u timu. Ukoliko je tim osvojio Evropsko prvenstvo bez mene, onda je to 200 odsto zasluženo. Siguran sam da sam bio u formi i da sam igrao na Evropskom prvenstvu, osvojili bi ga još lakše", rekao je Baloteli u svom stilu.

Ako su osvojili Evropsko prvenstvo bez Marija, šta će tek biti na Svetskom uz njegovu pomoć, naravno Italija prvo mora da prođe paklen baraž u kojem je čeka Portugalija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke