Italijani otkrili, Kolarov prelomio! Najteža odluka?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.12.2021.
22:35
Izvor: Sportske.net

Rasplet već ove zime?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov blizu je važne odluke po pitanju njegovog statusa u Interu, ali i ne samo zbog toga.

Italijanski ''Korijere delo Sport'' preneo je danas svoja saznanja da je iskusni levi bek na pragu odluke da okonča svoju igračku karijeru!

Ove sezone je odigrao samo četiri utakmice, ugovorom je vezan do kraja sezone, ali velike su šanse da već ove zime dođe do okončanja te saradnje.

Glavni razlog za eventualnu odluku Kolarova o završetku profesionalne karijere je povreda leđa, kao i operacija kojoj je bio podvrgnut u maju prošle godine.

Nedavno se spekulisalo da bi njegov rastanak sa Interom mogao da znači i eventualni transfer u Crvenu zvezdu, što se i letos najavljivalo, ali izgleda da su šanse za to sada znatno manje...

Pre Intera, Kolarov je značajan trag ostavio u Laciju, Mančester sitiju, Romi, a na početku karijere u Srbiji je nastupao za Čukarički i OFK Beograd. U Zvezdi je igrao kao omladinac, a eventualni povratak je sada pod velikim znakom pitanja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke