Italijani otkrili tri tajne Vlahovićevog preporoda - Jedna je prelepa Vanja, a ostale dve?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.02.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv tekst pojavio se jutros na lokalnom sajtu iz Torina.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U pitanju je portal ''Torino Cronaca'', koji se pozabavio razlozima sve boljih igara najboljeg strelca Juventusa i srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

Pomenuti portal je na tu temu jutros objavio tekst pod naslovom: 

''Knjige, Lego i prelepa Vanja: sve tajne Vlahovićevog preporoda u Juveu''.

U tekstu se zatim podseća da je uprava Juventusa uložila značajna sredstva u mladog srpskog napadača, a plodovi tog ulaganja sve su uočljiviji.

''Juve je mnogo uložio u njega, nakon što je izgubio golove Kristijana Ronalda. Stavio je na sto sumu od oko 80 miliona evra kako bi ubedio Roka Komisa da pusti Srbina da ode. Za 24-godišnjaka, monstruozan ugovor koji nastavlja da raste: 7 i po miliona za prve dve godine, 10 za treću i 12 za četvrtu'', ističe se u tekstu.

Podseća se takođe i da je Vlahović dobijao podršku od trenera Alegrija kada mu nije najbolje išlo, a onda se dogodio ''preporod''.

''Među tajnama Vlahovićevog preporoda je i njegov način upravljanja van terena. On je romantično vezan za ''novu-staru vatru'', Vanju Bogdanović, srpsku manekenku sa kojom se pojavio na Juventusovoj novogodišnjoj zabavi.

A tu su i motivacione knjige koje mu je poklonio njegov prijatelj Federiko Gati, svima poznat kao 'Gatone'. Nakon što je pročitao 'Nemilosrdne' Tima Grovera, jedva čeka da pročita 'Kako izvući najbolje od sebe i drugih' Antonija Robinsa. 

Malo prilagođavanja ishrane i puno opuštanja u kući na brdu. U slobodno vreme, kao i njegov bivši partner i prijatelj sa kojim je bio veoma blizak Paulo Dibala, Vlahović trenira da pravi 'Lego'. Srbin voli najpoznatije šarene cigle na svetu. Najnovija konstrukcija napadača Juventusa je minijaturni Koloseum. Nostalgija za Dibalom? Neko ga je pitao na društvenim mrežama... Ili želja za promenom scenografije, možda biranjem Roma? 

Ništa od ovoga, Vlahović želi da pobedi sa Juventusom i da golovima postane referentna tačka za Staru damu. 'Vredno radim', napisao je na društvenim mrežama u sredu. Čeka se da ubere željene plodove i trofeje'', zaključuje se u tekstu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke