Italijani sigurni, Gatuzo večeras igra za posao, novi trener već u ponedeljak?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.08.2018.
09:49
Izvor: Sportske.net

Zloglasna dvonedeljna pauza bi trenera Milana mogla, ako izgubi večeras da odmah košta posla...

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Nema nikakve sumnje, Rino Gatuzo je već pod pritiskom. Utakmica prvog kola je odložena, u drugom je izgubio posle preokreta u Napulju, zloglasna dvonedeljna pauza bi mogla da mu dođe glave.

Naime, večeras Milan dočekuje Romu, i iako iz kluba demantuju, ovo bi za Rina mogao da bude kraj, ako izgubi na "San Siru".

Nad trenerom Milana je senka Antonija Kontea koji se nagodio sa Čelsijem posle otkaza i sada je slobodan.

On je navodno uzeo godinu odmora, međutim, sada kada se situacija u Milanu finansijski stabilizovala i tim je ipak jači nego prošle sezone, sigurno da bi Konte razmislio.

Ovo bi bio treći put, odbio je Galijanija, odbio i Kineze na kraju prošle sezone, ali Maldini i Leonardo su nešto drugo, uz to "Eliot" ima novac da zadovolji njegove ambicije, pa je jasno, ako "Vučica" ujede Milan večeras na "San Siru", Gatuzo bi završio odiseju na klupi.

To bi dalo i dve nedelje Konteu da radi sa ekipom, što je uvek prednost, zbog toga je predstojeća pauza dodatni motiv za spekulacije o smeni trenera Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Friday, 31.08.2018
15:42

Dakle definitivno je reseno da u ekipi Milana dodju jos nova lica koja su ranije bila u Juventusu.Bice bolje po ekipu,ali licno nisam srecan ovim sve brojnijim spekulacijama.Mozda nas sledece sezone jos neko od iskusnijih igraca Juvea pojaca?

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Saturday, 01.09.2018
11:27

Ne mora iskusniji, neka dodje Bernardeski:-D

avatar
maer33
Friday, 31.08.2018
15:26

Eusebio di francesko

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Saturday, 01.09.2018
11:28

Da, bas ce on da dodje. Koja je to logika?

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Friday, 31.08.2018
10:42

Bogami, Rino bi SAM trebao da ode cak i ako bude nereseno, ali, ja i dalje ne mogu da navijam za to da ih ne pobedimo iako bih verovatno i trebao.

avatar
Boran83
Friday, 31.08.2018
10:11

Ako inter izgubi i sledecu utakmicu i Spaletija ceka ista sudbina kao i Gatuza. Koji je to konj imao Spaleti sve igrace u pripremnom periodu, dobio sva zeljena pojacanja a on ne zna ni koga da uvrsti u prvih 11 a ni koji sistem igra.