Italijano posle poraza, upozorenje Blekiju i ljutnja zbog Vlahovića

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 07.11.2021.
10:10
Izvor: Sportske.net

Srbi u centru pažnje.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Trener Fjorentine Vinćenco Italijano istakao je da je pre drugog žutog kartona i isključenja Nikole Milenkovića protiv Juventusa upozorio srpskog fudbalera na oprezniju igru.

Milenković je sredinom drugog poluvremena u Torinu za kratko vreme zaradio dva žuta kartona i isključenje, a u nadokandi vremena sinoćnjeg meča Juventus je to iskoristio i golom Huana Kvadrada došao do pobede.

Nakon meča Italijano je otkrio da je posle prvog žutog kartona upozorio reprezentativnog štopera Srbije.

"Trebalo je da ćutim. Prvenstveno sam podsetio sudiju. S obzirom na način na koji smo igrali, moglo je doći do zakasnelog starta ili pogršnog postavljanja, pa sam rekao Milenkoviću da bude pažljiviji. Nije trebalo ni da startuje, jer je bilo na 70 metara od našeg gola", rekao je Italijano posle utakmice.

Priznao je da su igrači razočarani rezultatom znajući da Juventusu nisu dozvolili da se razigra, ali da gleda sao napred.

"Nastavićemo da rastemo i napredujemo, ali pokazali smo da smo u progresu", a zatim progovorio o strahu da već u januaru izgubi Dušana Vlahovića.

"Odvratno je da se uvek priča o transferima. Već dan nakon zatvaranje pijace počinje nova tura spekulacija. Dušan igra veoma dobro, bio je koncentrisan, ali nije lako igrati protiv Juventusa".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke