Italijanski reprezentativac pretukao lopova, mora na sud!

Autor: Boris Jovanović
utorak 06.07.2021.
10:24
Izvor: Sportske.net

U Italiji je zakon jednak za sve na papiru, ali ovo je zaista komična situacija...

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Sve se dogodilo jednog februarskog popodneva u Rimu, kada se Stefan El-Šaravi dovezao svojim crvenim Lambordžinijem kod prijatelja Alesija Ćerćija, bivšeg igrača Rome i reprezentativca kako bi igrali fudbal na Sony Play Station.

U jednom trenutku popularni "Faraon" je kroz prozor video čoveka koji pokušava da kamenom razbije prozor i ukrade mu auto.

Naravno, istrčao je, lopov je počeo da beži, ali na nesreću nekadašnji fudbaler Milana je jedan od najbržih igrača u Italiji.

El Šaravi je stigao svoju metu, udario ga nekoliko puta, dok je Ćerći zvao policiju. Nakon uviđaja, lopov Čileanac Karlos Alaga je odveden u zatvor. S obzirom na to da je povratnik, da je imao problema sa zakonom osuđen je na 15 meseci zatvora.

I tu bi priča trebalo da se završi. Ali, juče je El Šaraviju koji je otpao u finišu priprema Italijana za EP stigla tužba,

Pljačkaš traži odštetu za slomljenu kost lica i nogu zbog koje je u gipsu bio dva meseca. Priložio je medicinsku dokumentaciju, a njegov advokati ovo kvalifikuju kao tešku telesnu povredu, iako je El Šaravi naveo u policijskom zapisniku da je dva puta udario Čileanca kako bi ga sprečio da pobegne...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke