Iz Bajera uveravaju: "Ćabi Alonso ostaje!" Karager načuo ime Klopovog naslednika?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 21.02.2024.
12:48
Izvor: Sportske.net

Ili ipak daju samo lažnu nadu navijačima.

AP Photo/Martin Meissner
AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Liverpul i Ćabi Alonso deluju kao idealan par, a povratak bivšeg fudbalera "redsa" na "Enfild" kao logičan sled dogđaja nakon što ovog leta Jirgen Klop okonča svoju blistavu karijeru na klupi jednog od najtrofejnijih klubova na svetu.

Ipak, najnovije informacije iz Nemačke i Engleske ne idu baš u tom smeru.

Naime, sportski direktor Bajera Simon Rolfes je u izjavi za nemački "Sport 1" istakao da je uveren u Alonsov ostanak na klupi "farmaceuta".

"Siguran sam da Ćabi ostaje. Vezan je ugovorom i oseća se ugodno kod nas. Ima jako dobru ekipu s perspektivom za sledeću sezonu. Svako sad ima svoju ulogu u klubu i kvalitet da je odigra. Nismo zavisni od jednog sistema već se on prilagođava igračima koji su dostupni", rekao je Rolfes.

Na drugoj strani u Engleskoj, legendarni Liverpulov štoper, a sada stručni konsultant Džejmi Karager podelio je svoje saznanje da je aktuelni trener Benfike Nemac Rodžer Šmid jedna od opcija za Klopovog naslednika.

"Čuo sam da je u krugu kandidata i trener Benfike Rodžer Šmit. Mislim da on ima veze sa Red Bulovom školom. Kada ljudi pominju njega kao kandidata, mislim da to ima veze sa činjenicom da neguje stil fudbala sličan Klopovom. O tome razmišljamo kada se pitamo da li će moći da se uklopi u postojeći sistem u Liverpulu ili će novi menadžer gledati da menja neke stvari", rekao je Karager u emsiji "Redmen TV".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke