Iz Juventusa besni, Inter imao igrača više čitav meč?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 04.04.2022.
08:20
Izvor: Sportske.net

Vruće glave posle duela.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa Adrijen Rabio smatra da je njegova ekipa čitav meč sa Interom bila oštećena od strane sudije Masimilijana Iratija.

"Derbi Italije" protekao je u znaku velikih nadoknada vremena od kojih se ističe ona iz prvog poluvremena kada se igralo čak 10 minuta više u odnosu na predviđeni interval, a sve zbog situacije koja je, ispostaviće se, rešila pitanje pobednika.

Bio je to jedanaesterac za Inter koji je prvobitno dosuđen nakon intervencije iz VAR sobe. Hakan Čalhanoglu ga je prvobitno izveo očajno, a Vojček Ščensni je uspeo isti da zaustavi da bi u nastavku akcije posle nekoliko sudara i gužve Inter ipak postigao gol.

Irati ga je poništio zbog prekršaja, da bi posle nekoliko minuta dobio instrukciju da se penal ponovi. Razlog je bio raniji ulazak u kazneni prostor Matijsa de Lihta. Turčin je drugi put bio precizniji i Inter je poveo. Bilo je nekoliko spornih situacija do kraja utakmice. Gledao se i potencijalni penal za domaćina, ali elementi za to nisu pronađeni. 

Vezni igrač Torinjana Adrijen Rabio zadovoljan je borbom svog tima, ali ne i suđenjem istakavši da je Inter imao igrača više.

"Dobra utakmica, bravo svima. Šteta za rezultat, bilo je teško igrati 11 na 12", naveo je Francuz u objavi na Instagramu.

Nije isključeno da Rabio bude kažnjen zbog ovog komentara na društvenim mrežama.

Inter sada ima četiri boda više od Juventusa, a tri manje od Milana koji večeras igra svoj susret sa Bolonjom. Mihin tim će biti silno motivisan zbog situacije sa svojim trenerom, ali ni Milan neće imati ništa manju želju za trijumfom. Golovi bi mogli da budu opcija za ovaj susret što se dobro naplaćuje u AdmiralBet-u.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke