Iz Madrida javljaju, u Parizu upaljeni svi alarmi zbog nesrećnog Lea Mesija?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.02.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

O čemu razmišlja Leo Mesi?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Lionel Mesi nije srećan u Parizu, a razloga ima više.

Ipak, tajming članka na tu temu treba pogledati i iz drugog ugla, pošto ga je plasirala madridska Marka, 10 dana pre duela između Pari Sen Žermena i Real Madrida.

Marka danas otkriva da je Mesi prilično nezadovoljan situacijom u Parizu, a jedan od razloga je potpuno razdvojena svlačionica. Tema o "klanovima" u svlačionici, koja je podeljena na Južnoamerikance i ostatak sveta nije nešto o čemu se odavno ne piše. Mesiju se to ne sviđa, iako je veoma blizak sa Di Marijom, Paredesom, Nejmarom. 

Marka otkriva i da takmičenje u Ligi 1 ne motiviše dovoljno Mesija da ide do svojih kranjih granica svakog dana, što je bio slučaj u Barsi. PSŽ je toliko dominantan da bi mogao u kombinovanom sastavu da se prošeta do titule, zbog čega igrači stagniraju i ne napreduju, a to se oseti u Mesijevoj emotivnoj praznini i nedostatku motivacije.

Mesi je skeptičan i po pitanju Maurisija Poketina, koji je odavno izgubio konce i to je svima jasno. Argentina je tu 13 meseci, nije promenio mnogo toga, naprotiv, izgubio je titulu, sada je ispao iz Kupa Francuske od Nice, a sledi dvomeč sa Real Madridom. Sve glasnije spekulacije o dolasku Zinedina Zidana ne utiču dobro na ekipu, naročito u ovom trenutku, kada počinje eliminaciona faza Lige šampiona. PSŽ ako ispadne u osmini finala, katastrofa će biti neviđenih razmera. 

Marka čak piše da je Mesijeva druga godina u Parizu pod znakom pitanja, ali da će samo zbog održavanja forme pred Mundijal, odbaciti mogućnost da se već na leto preseli u Inter Majami, koga svi vide kao njegov naredni klub, za kraj karijere. 

Sve ovo, svakako nije dobra tema o kojoj se piše u Madridu i Parizu, a PSŽ čeka Real 15. februara...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke