Iz Napolija već znaju, sudije će odlučiti prvaka u Italiji?! Brojevi govore suprotno!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.02.2018.
10:43
Izvor: Sportske.net

Da li prave alibi ili je ovo istina? Presija počinje i sigurno je da će se rasprava tek zahuktati.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Ako pogledamo alternativnu tabelu Serije A, koju izbacuje svake nedelje sajt "calciomercato" Napoli je tim koji je najviše dobio sudijskim greškama u dosadašnjem toku sezone.

Ipak, oni tvrde da će borbu za titulu odlučiti sudije i to u korist Juventusa.

"Juventus se buni protiv VAR, svi znamo zbog čega je tako", rekao je De Laurentis predsednik Napolija.

Iz njegovog kluba su optužili jedinog rivala u borbi za "Skudeto" da je blokirao prelazak Matea Politana pod Vezuv.

"Juventus iza sebe ima najmoćniju porodicu u zemlji u poslednjih 100 godina. I to se svuda vidi, i iza kulisa je najopasnije, svuda imaju prste. Stadion im je poklonjen, dve trećine nisu platili", tvrdi predsednik Napolija, aludirajući na veze sa sponzorima.

"Oni zarađuju tri puta više od nas, ali su naši računi čistiji", dodaje uvek glasni filmski producent.

Kaže da se ne boji Juventusa.

"Da se bojim fudbala? Pa to je smešno, snimao sam po Africi gde je ulog ljudski život. Ponavljam, borbu za titulu će odlučiti povrede i sudijske greške, nema šta da se bojim, to svi znaju", ponovio je patron Napolitanaca.

A kako stoji ta tabela sa sudijskim greškama?

Pa, Napoli i Roma su profitirali po četiri boda, koliko i Atalanta, Milan je u plusu tri boda,, najviše oštećeni klubovi su Torino i Juventus sa po 4 i Spal kome nedostaje šest bodova.

Ako tako gledamo u ovom trenutku bi prednost Juventusa bila ogromnih sedam bodova, ali jasno je da su sudijske greške deo igre, pa čitava ova kampanja Napolitanaca znači pritisak na arbitre.

Sigurno je da su samo dva kandidata za titulu, Napoli ima bod više, ali gostuje Juventusu koji je pobedio na "San Paolu" u prvom delu sezone. Ali, u finišu šampion ima teži raspored, uz to je u Ligi šampiona, pa je svakako sve otvoreno i bitka će biti mnogo neizvesnija nego ranijih sezona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juve_4ever
Saturday, 03.02.2018
18:10

mali filmski reziser je vec svjestan da nece osvojiti skudeto pa pocinje pricu o sudijama, iako je napoli najvise profitirao na freskama hahahah....eto zasto mali klub nece bitiv prvak ni za 50godina!!

avatar
myspace
Saturday, 03.02.2018
15:26

Najvise bih voleo da osvoji Napoli, ali njihov problem nisu sudije i juventus. Vec njihova transfer politika, nikoga nisu doveli u januaru a morali su bar jedno krilo, jednog univerzalnog beka, i mozda stopera. To je problem.

avatar
Alister Krouli
Saturday, 03.02.2018
13:37

Pa sto igraju Seriju A?? Kad bi me za 100 godina pitali ko je osvojio titulu u Italiji u sezoni 2028 ili 2067, odgovorio bi Juventus. Pocetak sezone, ko je krenuo najbolje? Inter, Roma, Napoli... FEBRUAR, nema Intera, nema Rome. April, nema Napolija. Ostao samo Juve. FM

avatar
ADP_10
Saturday, 03.02.2018
13:35

Ovaj De Laurentis zvuci kao nasa opozicija.

avatar
Armin Barakovic
Saturday, 03.02.2018
13:05

Uvjek ce biti mali klub

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 03.02.2018
12:55

Jedino Seria A jos nema svoj sampion za ove sezone vec u prvom mesecu , za razlika od EPL , BUNDES , LA LIGA i League 1 ! Zato i je najinteresantnija ! A ovo gore zvuci kao opravdanje za buduci neuspeh

avatar
elkinjo10
Saturday, 03.02.2018
12:14

Samo ti trazi izgovor producentu maleni

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 03.02.2018
12:02

..ne znam sta ce se desavati u trenutku kad se bude 'lomilo' prvenstvo,al za sad Napoli je dosta potpomognut od strane sudija! Nisu to bas ocigledne greske ko kod pojedinih ali jesu li pogurani jesu..

avatar
Amalainter
Saturday, 03.02.2018
13:40

Napoli igra bolje..a npr.da nije bilo dva crvena kartona u proslom mecu mislis da bi Juventus tako lagano dobio???Sve je to namesteno..Oni kradu-kao I pre nekoliko godina

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Saturday, 03.02.2018
21:28

Ovaj internacionalista koji mrži Juve više nego što sebe voli, ti kaže da se napoliju navlači. Razlika je u tome što je Juve najbolji tim u Italiji godinama, i javlja se prezir drugih klubova naspram njih. Nešto slično je sa Junajtedom u Engleskoj, Realom u Španiji, . . . .pa se svaki iole sumnjiv detalj analizira. Tako je bilo i sa utakmicom sa Kijevom, od koje se pokušala napraviti neviđena krađa, a po stučnjacima, a i sudijama sve je korektno. Čak se i Kalčatore izvinio. Dok naredni dan imaš nepsotojeći penal sa Napoli i čisto igranje rukom Kulibalija i o otme osim Juventusovih portala niko ništa. Napoli možda igra najljepše, ali ljepota ne osvaja titule. Imaš mali milion primjera u Evropi i svijetu. Pozz.

avatar
Rikardo Roča
Saturday, 03.02.2018
11:57

Ima li odvratniji klub od Juventusa?

avatar
Amalainter
Saturday, 03.02.2018
13:37

Ima-juventus 😂

avatar
amigo999
Sunday, 04.02.2018
10:17

Mozete da ih mrzite ili volite, ali Juventus je najjaca ekipa Serije A i jedna od glavnih favorita za ligu sampiona....Imaju jacu klupu nego 95 % timova sto ima startere u ligi sampiona..Na klupi im Rugani,Pjanic, Mandzukic, Bernadeski,Kvadrado ako igra Benatija,Kosta,Igvain, Dibala...Vrh svetskog fudbala....Ja sam Interista, ali ....