Iz ruskih očiju - Dejan Stanković izgleda opasnije od sopstvenog tima!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 22.07.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Autfit trenera Spartaka na tapetu.

Spartak Moscow FC
Spartak Moscow FC

Povezane vesti

Srpski trener Dejan Stanković neslavno je otvorio svoju karijeru u moskovskom Spartaku pošto je Orenburg bio bolji u 1. kolu ruskog šampionata 2:0.

Golovima Matijasa Pereza i Emridžana Gurluka Orenburg je iznenadio Moskovljane i otežao život Dejanu Stankoviću na samom početku svoje karijere u Rusiji.

Tamošnji mediji su bili nemilosrdni prema srpskom treneru, pa su slikovito opisali kako je njegov tim izgledao u duelu sa timom iz grada nedaleko od Kazahstana. 

"Dok Dejan Stanković - moćni čovek u crnoj majici, sa bradom i tetovažama - izgleda višestruko opasnije od svog Spartaka, neka mi neko objasni šta je ekipa radila van sezone i u odbrani i u napadu. Da li je neko razumeo išta sa utakmice u Orenburgu", upitao je kolumnista "Sport ekspresa" Igor Rabiner.

Stankovića je pohvalio na doslednom gestu posle meča kada je čestitao protivniku na zasluženoj pobedi, a usput podseća i da je Spartakov tim procenjen na 90.000.000 evra, dok je Orenburgov na 20.000.000. Više od četiri puta je razlika u korist moskovske ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke