Iz TSC-a pred Vest Hem: "Do juče smo ih gledali samo na televiziji"

Autor: Sportske Net
sreda 20.09.2023.
21:16
Izvor: Sportske.net

Veliki korak za tim iz Bačke Topole.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

TSC igra svoje prvo evropsko takmičenje i to prvu utakmicu gostuje upravo u Engleskoj, Vest Hemu u okviru prvog kola Lige konferencija.

Trener TSC-a Žarko Lazetić osvrnuo se na fotografiju slavlja engleskog kluba posle osvajanja trofeja u Ligi konferencije prošle sezone.

"Čestitam Vest Hemu veliki uspeh. Čast nam je i privilegija da smo gosti ovakvom klubu. Veliki je ovo izazov, a sa druge strane i obaveza da budemo na najboljem mogućem nivou. Znamo kakva je istorija našeg rivala, oseti se to i kad dolazite na stadion. Mi tek pišemo našu istoriju, videćemo u kojoj meri možemo da se takmičimo sa klubom kakav je Vest Hem“, rekao je Lazetić.

Braga je bila krupan zalogaj za TSC, a Vest Hem je kvalitetniji tim od portugalskog.

Vest Hem je, slažem se, individualno bolji. U poređenju možemo da kažemo ko je bolji, a ne slabiji. Braga voli posed, dobro je ofanzivno organizovana. Vest Hem igra jaku Premijer ligu Engleske, gde se ne diči posedom, nego je više direktan u igri", kazao je Lazetić, pa dodao: 

"Verujem da sam uspeo da prenesem igračima gde smo grešili i trebalo da budemo bolji protiv Brage“, dodao je Lazetić.

Osvrnuo se i na velelepni stadion u Londonu. 

"Imamo sreću da je i naš stadion izuzetan, ne bi trebalo ta imamo opterećenje ili strah. Nemamo ovako veliki stadion, ali je dobar i motiviše nas. Imali smo dobre defanzive treninge, posle tri primljena gola na poslednoj utakmici. Postoji plan igre, pokušaćemo da ga sprovodimo. Videćemo koliko će nam protivnik dozvoliti“, rekao je Lazetić.

Defanzivac Nemanja Stojić nada se da bi TSC mogao da iznenadi.

Radili smo godinu dana da bismo igrali ovakve utakmice. Do juče smo Vest Hem gledali samo na televiziji, veliki je ovo izazov za nas. Pogledao sam dosta klipova njihovih napadač, spreman sam da odgovorim izazovu“, rekao je Stojić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke