Izjava koja se čekala, šta čeka Mitra u nastavku PL?

Autor: Milovan Longinov
petak 02.04.2021.
18:09
Izvor: Sportske.net

Dao je pet golova na tri utakmice, malo li je?

Twitter/Fulham
Twitter/Fulham

Povezane vesti

Menadžer Fulama Skot Parker čestitao je Aleksandru Mitroviću na odličnim partijama za nacionalni tim tokom reprezentativne pauze. 

Mitrović je u nemilosti menadžera Fulama, pošto je poslednji put bio starter pre tačno dva meseca, 3. februara, a sada je pravi trenutak da dobije važniju ulogu.

"Veoma, veoma sam zadovoljan. Pet golova na tri utakmice, presrećan sam zbog Mitra. Mogli smo da vidimo njegovu emociju i veliko olakšanje, jer je napadačima zadatak da postižu golove i zato je pritisak ogroman. On je momak koji radi žestoko i koji zna da zgrabi svoju šansu. Ušao je sa klupe i dao dva gola za Srbiju, a onda je iskoristio i veće samopouzdanje, koje mu je bilo preko potrebno. Njegov talenat nikada nije bio sporan, stvar je  samo u samopouzdanju i zato me raduje što ga je povratio. Odradio je svoj posao veoma, veoma dobro. Postigao je ogromnu stvar tokom ove pauze", rekao je Parker. 

Menadžer Fulama osvrnuo se i na težak perioda koji je iza Mitrovića.

"Ovo je surovi profesionalizam, a to ponekad sa sobom nosi i poteškoće. Analizirao sam Mitrovu prošlu godinu, nije bio spreman da igra finale na Vembliju, potom se vratio u predsezoni. Onda je imao koronavirus, promašio je važan penal za Srbiju i te stvari utiču na igrače. Ponekad je igračima potrebno malo prostora da povrate formu, da skinu pritisak koji svakodnevno osete. Uz talenat, neophodna je i mentalna snaga, da bi se igrači posle krize vratili jači. Ja se nadam da je to upravo slučaj sa Mitrom. On je naš ključan igrač iako mnogi ljudi tumače njegove nastupe na osnovu datih golova, verovatno i on sam, ali to ne menja činjenicu koliko je značajan za nas i to će i ostati", zaključio je Skot Parker.

Fulam gostuje Aston Vili u nedelju u 17.30, a nadamo se da će Mitar dobiti šansu i da će je iskoristiti na pravi način.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke