Između dve vatre - Borba za prevlast u Mančester junajtedu!

Autor: Nemanja Janošev
petak 18.02.2022.
08:53
Izvor: Sportske.net

Na početku sezone raj, sada pakao.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik nalazi se u neprijatnoj situaciji zbog kapitenske trake!

Forma i harmonija u Mančester junajtedu nisu u pozitivnoj noti. Iako je tim satkan od mnogo supertalentovanih i skupih igrača, rezultati i sam odnos na terenu nisu na nivou veličine kluba. Promene učinjene u toku sezone s dolaskom Ralfa Rangnika nisu urodile plodom i ekipa se muči, a razlog u tome krije se i u izostanku pravog lidera na terenu.

Ralf Rangnik je, prema pisanju "Mirora", održao sastanak sa kapitenom Harijem Megvajerom i Krisitjanom Ronaldom budući da planira da traku oko ruke prepusti Portugalcu do kraja sezone. Engleski štoper ne želi da se pomiri sa tom odlukom, iako bi pritisak definitivno spao sa fudbalera čija forma je neretko predmet podsmeha. Ne želi da izgubi kapitensku traku na duže staze i to je predmet polemike unutar ekipe.

Nemački stručnjak koji će na kraju sezone sesti u direktorsku fotelju je dodelio ulogu tutora Kristijanu Ronaldu koji se bavi monitoringom mladih igrača u timu i učestvuje u njihovom napretku. Portugalac je sam po sebi autoritet, stoga Rangnik smatra da bi traka oko njegove ruke donela ekipi mirnoću i boljitak.

Kako javlja "Miror" u razgovoru sa svojim izvorom iz kluba - Ronaldo je u razgovoru sa ekipom pružio podršku Hariju Megvajeru, ali problem je što Rangnik sada želi da Portugalac bude lider i u tom segmentu. Megvajer se oseća ugroženim zbog uloge Kristijana Ronalda u svlačionici i to bi dodatno moglo da poljulja njegov odnos sa Rangnikom, kao i njegovu, ionako ruiniranu formu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke