Iznenađeni Pep pozvao navijače Junajteda na proslavu titule?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 22.05.2022.
11:15
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva situacija.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Siti bi danas mogao da osvoji novu titulu, četvrtu u poslednjih pet godina, što je do sada uspeo samo Ser Aleksov Mančeter Junajted.

Pep Gvardiola je najavio utakmicu kao finale i nema dileme da će Siti odigrati najbolje što ume i da će učiniti sve da ne ispusti ovakvu šansu. 

Ono što je posebno zanimljivo jeste pitanje - za koga navijaju danas navijači Mančester Junajteda?

Liverpul je istorijski gledano najveći rival Junajteda, a Siti je u poslednjoj deceniji postao "bučni komšija" i takođe je dobio status velikog neprijatelja.

Ipak, u engleskoj javnosti dileme nema - bolje da osvoji titulu Siti, nego Liverpul, pa makar se orile ulice Mančestera.

Time je bio iznenađen i Pep Gvardiola koji je na konferenciji za medije odgovorio da nije znao za to i pozvao navijače Junajteda na proslavu titule, ako je njegov tim osvoji.

"Junajtedovi navijači više žele da titulu osvoji Siti nego Liverpul? Sigurni ste u to? Nisam znao da je tako. Izgleda da sam pogrešio kada sam rekao da cela zemlja želi da Liverpul osvoji titulu. Ako je tačno da navijaju za nas, onda ih pozivam, ako pobedimo, na proslavu na ulicama, samo što će morati da obuku plave dresove", rekao je kroz šalu Pep Gvardiola.

Ko osvaja titulu saznaćemo danas oko 19 časova, Siti dočekuje Aston Vilu, a Liverpul Vulvse i nada se kiksu "građana"...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke