Iznenađenje kola u Hrvatskoj - Dinamo izgubio!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.03.2023.
23:02
Izvor: Sportske.net

Duple premije igračima Šibenika.

Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb

Povezane vesti

Bilo je burno prethodnih dana u zagrebačkom Dinamu zbog izborne Skupštine kluba koja je na kraju odložena, a izgleda da je sve to negativno uticalo i na fudbalere hrvatskog šampiona, koji su danas neočekivano poraženi od domaćeg Šibenika rezultatom 2:1.

Ovo je tek drugi poraz ''modrih'' od početka sezone, a iznenađenje je utoliko veće, jer je Šibenik pretposlednji na tabeli.

Golovima Matića u 40. i Dolčeka u 42. minutu Šibenik je stekao značajnu prednost, Ristovski je sredinom drugog poluvremena vratio neizvesnost, ali Dinamo danas nije zaslužio bodove po prikazanoj igri.

Naravno, u Šibeniku oduševljenje, ali i optimizam zbog nove energije koju je u klub unelo novo rukovodstvo.

"Biće dvostruke premije! Meni je gazda kluba platio pre utakmice ručak jer je znao da ćemo dobiti Dinamo. I to mi je dosta. Dolaskom novog vlasnika, a onda i transferima koji su usledili, došla je nova energija, ovo je neki novi Šibenik. Imamo širinu, možemo reagovati kada treba. Sve je u našim rukama, a to je najvažnije'', rekao je trener Šibenika Damir Čanadi, a prenosi ''Index''.

Bez obzira na ovaj poraz, Dinamo ima ubedljivu prednost na vrhu tabele od dvanaest bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Hajduk.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke