Iznenađenje nad iznenađenjima - Ako ne uspe sa Alonsom, Bajern se okreće njemu?!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 26.02.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Ovo niko nije očekivao!

epa
epa

Povezane vesti

Uprava minhenskog Bajerna želi Ćabija Alonsa na klupi tima naredne sezone, ali neće biti lako pridobiti stratega Bajera iz Leverkuzena.

Španac fenomenalno vodi ekipu ove sezone i bliži su tituli Bundeslige nego ikada ranije. Najbliže do sada bili su u kampanji 2010/11 pod Jupom Hajnkesom bili vicešampioni iza Borusije Dortmund.

On je prvi kandidat da nasledi Tomasa Tuhela, ali i Jirgena Klopa u Liverpulu, no ne može se isključiti ni mogućnost da ostane u Leverkuzenu. 

Na današnjim stranicama "Bilda" može se videti da bi Bajern u slučaju da im propadne vizija kako angažuju Ćabija Alonsa, razmatrali Julijana Nagelsmana?! Selektor Nemačke ima ugovor sa Savezom te zemlje do završetka Evropskog prvenstva. U slučaju slabijeg rezultata na turniru ili nezadovoljstva jedne od dve strane, njihova romansa može da se okonča, a u Bajernu ne bi imali ništa protiv da se kontakti obnove.

Razlog? U klubu više nisu Hasan Salihamidžić i Oliver Kan sa kojima je Julijan Nagelsman i imao poteškoća u komunikaciji. Predsednik Nadzornog odbora Herbert Hajner je u internim razgovorima kritikovao odluku čelnika da se Nagelsman otpusti prošle sezone i bio je besan zbog činjenice da nije na vreme znao da se razmatra njegova smena. Predsednik Uli Henes je otkaz Nagelsmanu okarekterisao kao "neinteligentan".

Zato, ne bi bilo iznenađenje ukoliko dođe do ponovnih razgovora između dve strane, ali na tako nešto uticaće brojni faktori.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke