Iznenađenje, Portugalac novi trener Napolija!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 24.05.2021.
14:57
Izvor: Sportske.net

Niko ga nije pominjao, ostavio trag kao igrač u Napoliju!

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Izgleda da je Napoli odlučio. Naime, posle izgubljenog četvrtog mesta Gatuzo je na izlaznim vratima, mada bi i u slučaju drugog raspleta otišao.

Pominjalo se dosta imena, De Laurentis je želeo Alegrija, ali to je preveliki zalogaj, bivši trener Juventusa čeka poziv Reala. Spaleti je bio opcija, pominjan je čak i povratak Beniteza, ali na kraju izgleda da smo dobili razrešenje.

Naime, novi trener Napolija biće Seržo Konseisao!

Portugalac je sedeo na klupi Porta četiri godine, dve titule i jedan kup, ove godine nije uspeo da odbrani krunu, Sporting se posle dve decenije vratio na presto. Ali, Konseisao je nokautirao Juve i stigao do četvrtfinala Lige šampiona.

Nekadašnji reprezentativac je radio u Bragi, Nantu i Vitoriji Gimaraeš, imao je dobre rezultate u domovini i sada je prilika za odlazak u jaču ligu.

Dobro, iz igračkih dana poznaje Seriju A Igrao je za Lacio ukupno tri sezone, između za Parmu i i Inter, imao zaista sjajnu karijeru. U narednih par dana bi trebalo da bude predstavljen pod Vezuvom, a imaće zadatak da napravi novu ekipu pošto će biti prodato nekoliko igrača. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke