Izračunato, Aleksis dobio pravo bogatstvo za svaki kontakt sa loptom!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.08.2020.
13:26
Izvor: Sportske.net

Neverovatno.

Beta/Anthony Devlin/PA via AP
Beta/Anthony Devlin/PA via AP

Povezane vesti

Aleksis Sančez je u januaru 2018. godine stigao u redove Mančester junajteda kao veliko pojačanje iz Arsenala.

Isticao mu je ugovor sa "Tobdžijama", pa je Junajted napravio trampu, poslali su Mhitarijana na sever prestonice za Čileanca.

Aleksisu su dali ogroman ugovor, kako bi pobedili gradskog rivala Siti u trci za njegov potpis, dobio je platu od 20 miliona evra po sezoni i automatski postao jedan od najplaćenijih igrača u čitavoj Premijer ligi.

Sada je jasno da je Mančester napravio veliku grešku, Sančez je za "Đavol" upisao 45 nastupa u svim takmičenjima, postigao je pet golova, na poslednjih 14 nastupa za klub nije se upisao u listu strelaca.

Minulu sezonu proveo je na pozajmici u Interu, koji ga je danas i zvanično doveo za stalno.

Junajted nije tražio nikakvo obeštećenje, bilo im je dovoljno da im neko skine Čileanca sa platnog spiska, uštedeli su 40 miliona evra.

Sada je izračunato i koliko je Aleksis Sančez novca dobio za svaki kontakt koji je ostvario sa loptom u dresu "Đavola".

Dankan Aleksander sa "Opte" je objavio podatak da je za svaki kontakt sa loptom kao igrač Mančester junajteda Čileanac dobio 28,8 hiljada funti, što je oko 32 hiljade evra.

Neverovatan podatak, Aleksis je ipak u Milanu morao da pristane na veliko smanjenje plate, italijanski mediji tvrde da će zarađivati gotovo tri puta manji novac, tačnije oko sedam miliona evra godišnje.

Baner 8


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobbelaar
Thursday, 06.08.2020
17:03

Na njegovom dolasku insistirao je Mourinho lično! Da bi treneru udovoljili, igraču su ponudili platu kakvu ne bi dobio ni u jednom klubu na svetu, sve u nadi da će preneti i formu, golove i asistencije, što se nije desilo. Inače, Jose Mourinho je imao još takvih zahteva od uprave, ali su ga iz uprave redom odbili i za Perišića, Mandžukića i još neke izslužene igrače. Kad je dara prevršila meru i kad su shvatili da JM nije trener koji se oslanja na podmladak, uz istovremeni izostanak i igre i rezultata, rastanak je bio neminovan. Stigao je OGS, pokrenuo korenite promene, a kad je Alexis Sanchez nasrnuo na Greenwooda, sam je sebe precrtao sa liste igrača.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 06.08.2020
14:55

I u Interu je odigrao svega nekoliko utakmica, ali je opet uspio da ostavi mnogo bolji utisak nego u Junajtedu. MU je izgleda bas losa sredina za neke fudbalere...

avatar
Аполо
Thursday, 06.08.2020
14:34

Па ко му је дао толико обештећење, а и који фудбалер би се бунио када су свима само паре у глави, а фудбал секундаран? Ако ништа друго Јунајтед је овим растеретио финансије. Е сад ваљда ће бити паметни па да за промену овај пут и доведу неког играча, а не само да продају.

avatar
Amalainter
Thursday, 06.08.2020
14:10

Pa covek nije kriv..oni su mu dali te pare..i nije da nisu trazili obestecenje-nego nisu dobili. 😂

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 06.08.2020
14:36

A vi samo 7 milki neto , 3 godine , sta je to za KKP ?!

avatar
Amalainter
Thursday, 06.08.2020
19:09

Vredi te pare kao slobodan igrac svakako..jos Cavani i dosta.. 😂

avatar
The_Matrix
Thursday, 06.08.2020
14:04

Cak je i ove sezone United placao 15 miliona, a Inter 5 miliona od njegove plate