Izvinjenje Filipa Mladenovića posle tuče i oštre kazne

Autor: Darko Mitrović
subota 06.05.2023.
22:29
Izvor: Sportske.net

Svestan je da je pogrešio, ali kaznu će morati da odradi.

EPA-EFE/LESZEK SZYMANSKI
EPA-EFE/LESZEK SZYMANSKI

Povezane vesti

Legija je osvojila Kup Poljske posle velike borbe u finalu protiv Rakova, a odluka je pala u penal-seriji, koju je tim iz Varšave dobio sa 6:5. U regularnom toku meča i u produžecima nije bilo golova.

Međutim, posle ovog meča se najviše pisalo o tuči koja je usledila posle izvođenja penala, u kojoj je naš reprezentativac Filip Mladenović udario trojicu protivničkih igrača.

Disciplinski organi u Poljskoj su brzo doneli odluku o ovom incidentu, a Mladenović je kažnjen sa čak tri meseca suspenzije, kao i novčano, u iznosu od 26.000 evra.

Kada su se strasti stišale, Mladenović se ovim povodom oglasio na Instagramu, gde je uputio javno izvinjenje zbog svog postupka.

''Finale kupa Poljske bio je meč pun emocija i drame. Nažalost, i one nesportske koje su me pogodile. Izvinjavam se zbog svog ponašanja igračima, posebno Marćinu Čebuli, Viktoru Dlugošu i Žoanu Karlosu, kao i ekipi Rakova iz Čestohove.

Uključujući trenera Mareka Papšuna. Znam da je moje ponašanje bilo neprihvatljivo. Nijedan sportista ne bi trebalo da se tako ponaša. Takođe se izvinjavam igračima mog tima, mom osoblju i navijačima zbog nedostojnog predstavljanja boja Legije Varšave. O ovoj temi više neću javno govoriti'',  napisao je Mladenović.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke