"Jaguar" ujeo Bajern, još jedan šok za Bavarce!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 18.02.2024.
19:47
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda Bohuma!

Povezane vesti

U okviru 22. kola nemačke Bundeslige ekipa Bohuma je uspela da savlada Bajern iz Minhena na svom terenu rezultatom 3:2 (1:1). 

Bio je ovo drugi uzastopni poraz Bajerna, treći u poslednjih šest kola prvenstva Nemačke i sada je jasno da je Leverkuzen prvi favorit za osvajanje titule prvaka u Bundesligi. 

Pored svega ovoga, čini se da je i Tomas Tuhel možda bio i poslednji put na klupi Bajerna, ali sačekajmo odluku uprave tog tima. 

Bajern je poveo u 14. minutu utakmice, izgledalo je tada da sve ide po planu Tomasa Tuhela. Lopta je došla do Musiale koji je bio na desnoj strani, opalio je po lopti i smestio je u mrežu za 0:1

Domaći su videli da mogu da napadnu Bajern i neretko su koristili prostor koji bi im se ukazao, da bi do izjednačenja stigli u 38. minutu utakmice. 

Losila je odradio veliki posao posle pasa Asana, odbio je vezne igrače Bajerna od sebe, poslao upotrebljivu loptu za Japanca, a nekadašnji igrač Partizana uspeva da postigne svoj novi gol za 1:1.

Bavarci su bili u zaostatku samo šest minuta kasnije. 

Štoger je izveo korner, najviši u skoku je bio Šloterbek koji pogađa mrežu gostiju za 2:1!

Mislili smo da je sve bilo rešeno u 78. minutu kada je zbog udarca laktom Upamekano dobio crveni karton, pritom je napravio penal, a Štoger je bio strelac za 3:1. Delirijum navijača Bohuma je trajao sve do 87. minuta kada je Hari Kejn uspeo da se nađe na pravom mestu i da smanji na 3:2, ali je to bilo sve od Bavaraca na ovom meču. 

Još jedan poraz ekipe Tomasa Tuhela jasno svima stavlja do znanja da bi ovaj trener već sutra mogao da bude bivši u Minhenu.

Erhan Mašović je danas odigrao svih 90 minuta u dresu Bohuma. Aleksandar Pavlović nije bio u protokolu za ovaj susret. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke