Jaja Ture besan na svog menadžera?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 22.09.2016.
23:15
Izvor: Sportske.net

Hoće li se ovo konačno završiti?

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Jaji Tureu je prekipelo i zatražio je od svog menadžera da prestane sa prozivanjem Pepa Gvardiole.

Jaja Ture je i dalje van stroja u ekipi Mančester sitija i to sve zbog teških reči i kritika Dimitrija Šeluka na račun Pepa Gvardiole.

Pep je javno rekao da Jaja Ture neće igrati dok se njegov agent ne izvini klubu, što je dodatno razbesnelo Šeluka koji je ponovo osuo paljbu.

Na kraju, Jaja Ture je morao da reaguje, pobesneo je na svog agenta i izričito mu zatražio da prestane sa javnim prepucavanjem, jer želi da igra.

Podsetimo, ovaj iskusni fudbaler je u poslednjoj godini ugovora, prima platu od 12 miliona evra, a u januaru će biti slobodan da potpiše predugovor sa budućim klubom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 24.09.2016
17:58

Менаџери су зло. Ретко који менаџер саветује свог клијента да уради оно што је најбоље за његов развој и напредак у каријери. Него му каже да је овај вансеријски таленат и да ће бити вансеријски играч и лвај послуша менаџера, оде за парама, пропадне и онда му је сваки следећи клуб гори од претходног.

avatar
Nicklas Bendtner
Friday, 23.09.2016
08:25

Sad je nasao da mu kaze da prestane, pa nije trebao ni pocinjati i ne vjerujem da je to uradio bez njegovog znanja, sad kad je vidio da Gvardiola nece popustiti pokusava na ovaj nacin da se vrati u tim. Trebao je da cuti a ne ovako, sam je sebe nagrdio sa time sto je dopustio menadzeru tako da prica.

avatar
PakyCFC
Friday, 23.09.2016
07:33

Do prošle godine glavni igrač u timu, a sada ni na klupi.

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 22.09.2016
23:32

Takoo je legendo, nijee mi jasno sta ce ovakvoj legendi Seluk...