Jaka poruka Vlahovića, ni porodica ga neće omesti!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 19.05.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net

Jasan fokus.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Srpski fudbaler Dušan Vlahović fokusiran je na golove u Juventusu i ne gleda mnogo napred u pogledu nastavka karijere o kojoj čak ni sa porodicom ne želi da diskutuje, rekao je večeras na predstavljanju knjige o njemu.

Pisali smo da je mladi srpski napadač bio inspiracija novinaru "Tutosporta", koji je napisao knjigu "Vlahović, priča bez kraja. Tako je rođen fenomen!", a na čijoj promociji je u popularni Duci učestvovao.

Iako je tek krajem januara stigao iz Fjorentine u Juventus, Vlahovića nije preskočilo pitanje o nastavku karijere, na koje je on ima jasan odgovor.

"Ne znam niti gledam mnogo unapred. Imam golove koje čuvam za sebe i oni su neosporni. O čemu razmišljam? Eventualno da će to biti negde zapisano, ali želim da ih zadržim za sebe. Ne želim da pričam o ovim stvarima, čak ni sa porodicom niti bilo kim drugim", rekao je srpski fudbaler koji je pre tri dana bio strelac u nesrećnom remiju protiv Lacija.

Prethodno je prekinuo golgeterski post protiv Intera u finalu Kupa Italije, ali ni više nego solidna polusezona u "Starom dami" nije bila dovoljna da omogući Juveu makar jedan trofej ovog proleća.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke