Jang bojs dao ŠEST golova u derbiju!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.11.2023.
23:25
Izvor: Sportske.net

Podižu formu pred ključni duel sa Zvezdom.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Zvezdino evropsko proleće u Ligi Evrope sada zavisi od ishoda predstojeće utakmice protiv Jang bojsa u Bernu, u pretposlednjem kolu Lige šampiona.

Obe ekipe imaju po jedan osvojen bod, i to u međusobnom duelu u Beogradu (2:2). Mančester siti i Lajpcig su nedostižno odmakli, pa sada Zvezdi i Jang bojsu ostaje borba za treće mesto u grupi koje vodi u Ligu Evrope.

Zbog toga su nam sada sve interesantniji i rezultati koje Jang bojs ostvaruje na domaćoj sceni, a u susret dvoboju sa Zvezdom koji je na programu 28. novembra.

Jang bojs je večeras odigrao derbi meč 14. kola švajcarskog šampionata, dočekao je ekipu Lucerna i - ispratio je sa ''pola tuceta'' golova u mreži i trijumfovao rezultatom 6:1.

Već posle pet minuta igre Elija je doveo Jang bojs u vođstvo, a u 13. je bilo 2:0, kada je mrežu gostiju zatresao i Maleš.

Gosti su uzvratili iz jedanesterca koji je u 30. minutu realizovao Mejer, ali pred kraj prvog poluvremena još jedan gol Elije za 3:1 i tim rezultatom se ušlo u drugi deo igre.

U nstavku, Jang bojs je u peridu od 67. do 74. minuta postigao još tri gola, i to Ganvula iz penala, pa Koli i Ensame za konačnih 6:1.

Na tabeli, Jang bojs vodi sa 28 bodova, ispred Sent Galena koji ima bod manje, ali i utakmicu više. Lucern je posle večerašnjeg poraza ostao na petom mestu sa 21 bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke