Jang bojs poveo, pa odmah sve prosuo!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.09.2023.
22:26
Izvor: Sportske.net

Zvezdin rival poražen posle preokreta u Sent Galenu.

EPA-EFE/ANTHONY ANEX
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Povezane vesti

Večeras se igraju utakmice osmog kola šampionata Švajcarske, a našu pažnju je privukao duel Sent Galena i Jang bojsa. Znate već da je Jang bojs naredni rival Crvene zvezde u drugom kolu Lige šampiona, a večeras je poražen od Sent Galena sa 2:1, i to posle preokreta.

Ovo je prvi poraz Jang bojsa u domaćem šampionatu, sada je pao na treće mesto sa 14 bodova, doduše uz meč manje, a Sent Galen je drugi sa 15 bodova. Vodeći je Cirih sa 16 i to je sada jedina neporažena ekipa od početka sezone u Švajcarskoj.

Mreže su mirovale sve do 69. minuta utakmice, a onda je napadač Jang bojsa Meščak Elija na asistenciju Garsije doveo goste u vođstvo.

Izgledalo je tada da će Jang bojs opravdati ulogu favorita, ali je usledio ekspresni preokret. Samo tri minuta kasnije Šubert je izjednačio na 1:1, a već u 75. minutu 21-godišnji Mihailo Stevanović postiže gol za vođstvo i pobedu Sent Galena - 2:1.

Jang bojs je nastupio u sastavu: Fon Balmos - Janko, Kamara, Amenda, Person (Garsija od 61.) - Koli (Ganvula od 61.), Loper, Maleš - Ugrinić - Nsame (Iten od 61.), Elija.

Pre gostovanja Crvenoj zvezdi naredne srede, Jang bojs će za vikend imati još jedno teško gostovanje, protiv Grashopersa.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke