Jasno je, Antonio Konte odlazi! Ali, kako?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.01.2021.
09:21
Izvor: Sportske.net

Tu već postoje razlike, u načinu na koji će napustiti klub!

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Plan Antonija Kontea je jasan, titula pa rastanak.

Ovo nikoga nije iznenadilo, ostaće mu jedna godina ugovora, ali bimogao, bez obzira na ishod sezone da napusti Inter.

Razlog je jasan, neslaganje sa direktorima, loša finansijskasituacija u Interu, ali i odsustvo uticaja pri donošenjuodluka.

"Ne treba mi niko"
, mračno je odgovorio Konte na pitanje oprelaznom roku, mediji kažu da je to poruka klubu koji ne čininišta, pokušava da eventualno udomi Eriksena ali i krivi Kontea štoDancu nije našao ulogu.

On tvrdoglavo ostaje pri svome, ponavlja se situacija iz Juventusa, akteri su isti i tada mu je Marota bio direktor. U klubu smatraju da trener ima katastrofalnu procenu kada su u pitanju igrači, da je insistirao na Kolarovu i Vidalu koji igraju loše, da je bez razloga eliminisao prvo Godina, pa Eriksena, da suviše zasniva igru na Lukakuu, kao i da vezni igrači, pogotovo ovi mlađi ne napreduju.


baner

A opet, Konte je bez obzira na neuspeh u trci za titulu. I nikadanije imao bolju šansu. Juventus je u tranziciji, čeka ih Ligašampiona, Inter više ne igra u Evropi, pa iako je Milan prvi, činise da Beneamata imaju bolji tim.

Konteov plan je da se okiti titulom, nagodi sa klubom i napustiInter, potraži novi posao, možda sačeka nove ponude iz Engleske,gde je radio u Čelsiju. Italijanski trener ne uspeva jednostavno danađe zajednički jezik sa čelnicima, pre svega zbog karaktera i jernije diplomata, to se ponavlja treći put posle Juventusa iČelsija.

Nema pregovora o novom ugovoru, što ukazuje da ni Konte, ni Interne žele nastavak saradnje, bez obzira na ishod sezone, ali kogabriga, ako osvoji titulu posle decenije i prekine vladavinuJuventusa, Konte će biti heroj, makar i otišao iz kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mare91Inter
Tuesday, 12.01.2021
12:05

Konte nikad i ni u kojim uslovima neće biti heroj Intera, i ta eventualna titula (koju nema teorije da osvoje) sa njim ne bi značila ništa. Juventino klasičan

avatar
Luka Toni
Tuesday, 12.01.2021
11:58

Samo neka ide, los trener,sve zorom pobedjuje

avatar
Amalainter
Tuesday, 12.01.2021
10:47

Sve ovo je istina..nisu ga trebali dovoditi..

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 12.01.2021
10:30

Inter sigurno ima bolji tim od nas, ali, stvarno ne mogu da shvatim da mu je ovaj tim nedovoljno dobar, jedino im mozda po levoj strani treba pojacanje.