Javio se doskorašnji Lalatov igrač iz Ukrajine: "Ništa mi nije bilo jasno sa njim"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.09.2023.
13:30
Izvor: Sportske.net

Javio se iako nije odigrao nijednu utakmicu.

@albatinclub/Twitter
@albatinclub/Twitter

Povezane vesti

Nenad Lalatović je završio svoje u Zoriji iz Luganjska, nije se dugo zadržao, svega sedam mečeva, dve pobede i dva remija, uz tri poraza.

Šta je razlog njegovog odlaska?

Ukrajinski mediji su preneli da je dobio otkaz, a Lalatović je istakao da ga čelnici kluba molili da ostane. 

Šta kažu igrači?

Jedan od onih koji nisu oduševljeni srpskim trenerom bio je i Bogdan Butko. Ovaj fudbaler koji je povređen i koji je propustio početak sezone i nije odigrao nijednu utakmicu kod Lalatovića, istakao je da nije video nikakav napredak. 

"Iskren da budem, Lalatović nam nije doneo nikakav napredak, niti je nešto promenio. Sedeo sam, gledao utakmice i ništa mi nije bilo jasno šta igramo. Kada je Nenad došao, rekao nam je da želi da igra napadački fudbal i da je tako uvek i svugde igrao. Ali to kod nas nije bio slučaj jer je tražio da igramo sa petoricom odbrambenih fudbalera. Igračima ništa nije pokušao da objasni. Ni šta da rade, ni gde da se kreću", rekao je on. 

Kaže i da nije bilo nikakvog individualnog rada.

"On je imao neku teoriju, ali ne i praksu. Nije bilo individualnog rada, nije se radilo na uigravanju linija. Ako želite da unesete nešto novo u tim, onda morate da igračima na treningu pokazujete gde da stoje i kako da se kreću. Pogotovo što se formacija kod njega promenila u odnosu na ono što smo ranije igrali. Pre njega smo uvek igrali 4-3-3, a onda smo prešli na petoricu pozadi. Ako želi da implemenirate novu formaciju, onda bi valjda trebalo da to i objasnite igračima. Od Lalatovića to nismo videli", rekao je Butko. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak