Jaz u Atletiku, superagent je krivac - Poznat i Čolov naslednik!?

Autor: Nemanja Janošev
petak 18.02.2022.
10:01
Izvor: Sportske.net

Kraj ljubavi?

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Sezona fudbalera Atletiko Madrida je u kontrastu u odnosu na prethodnu kada su osvojili titulu prvaka Španije.

S slobodnim padom Barselone koji je letos bio najavljen odlaskom Lionela Mesija, te Real Madridom koji ume da varira, očekivalo da bi Atletiko Madrid mogao da se bori za titulu sa gradskim rivalom. Međutim, aktuelna sezona je sušta suprotnost toga. Liga šampiona im, istina, nije daleko, ali imajući u vidu nastupe izabranika Čola Simeonea, kao i stanje u svlačionici i nedostatak motivacije, nije nemoguće da "jorgandžije" ostanu bez elite naredne sezone.

U tom slučaju, lako bi moglo da se dogodi da ostanu i bez Čola Simeonea, koji je postavio stubove modernog Atletika. Argentinac bi mogao da napusti stadion "Vanda Metropolitano" leta koje stiže. 

Deluje da je došlo do zasićenja posle decenije zajedničkog života, a kako piše španski "Kadenja Ser", sve je hladniji odnos između Čola i sportskog direktora Andree Berte. Navodno, postoje brojne priče "iza leđa" kada su u pitanju pomenuta dvojica, a Argentinac oseća da postoji određena vrsta netrpeljivosti od strane Berte. Razlog njihovog udaljavanja je navodno portugalski superagent Žorž Mendeš koji je nudio brojne igrače Atletku, ali ih je Dijego sve odbijao za razliku od Berte koji je pojedine želeo da vidi u timu. Simeone i dalje uživa poverenje uprave Atletika koja čvrsto stoji iza temperamentnog stručnjaka, ali to ne znači da do rastanka ne bi moglo doći.

U tom slučaju, piše "Kadenja Ser", na klupu Atletiko Madrida došao bi Ernesto Valverde, bivši strateg Barselone i Atletik Bilbaa. On je bez posla otkako je 2020. godine napustio Barselonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke