Jedan kandidat manje u trci za klupu Arsenala!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 10.12.2019.
18:23
Izvor: Sportske.net

Izbor se sužava.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Preneli smo da je u trku za klupu "Tobdžija" ušao i portugalski stručnjak Paulo Sousa, koji trenutno predvodi francuski Bordo.

Prema saznanjima italijanskih medija, on ima otpusnu klauzulu u svom ugovoru sa "Žirondincima" od dva miliona evra, što bi Arsenal lako mogao da premosti.

Ipak, mediji u Francuskoj prenose drugačije informacije.

Naime, prema saznanjima "RMC Sporta", niko iz Arsenala nije uspostavio kontakt sa upravom Bordoa oko angažovanja trenera Souse.

Portugalac obavlja odličan posao u francuskom klubu i navodno nema nameru da napušta sredinu, a čak je i pomenuta otpusna klauzula veća za milion evra.

U Bordou nisu zabrinuti zbog pomenutih spekulacija i ubeđeni su da će bivši trener Fiorentine ostati u klubu, pa se čini da informacije koje su preneli italijanski mediji ne piju vodu.

Britain Soccer Champions League

Tako se čini da je izbor sveden na tri imena, bar u ovom trenutku, Karlo Anćeloti najverovatnije ostaje bez posla posle utakmice sa Genkom i on je jedna od ozbiljnijih kandidata, šuška se i da bi Mikel Arteta trebalo da odradi intervju sa čelnicima "Tobdžija", dok je jedna od validnih opcija i iskusni špansku stručnjak Marselino, koji je početkom sezone ostao bez posla u Valensiji zbog neslaganja sa upravom kluba oko transfera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke