Jedan od najboljih igrača PSV-a doživljava torturu i ne želi više da igra za klub

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 13.01.2022.
12:55
Izvor: Sportske.net

Stresno je za bilo koga.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Najbolji napadač PSV Ajndhovena Eran Zahavi suočio se sa brojnim problemima u prethodnih nekoliko meseca života u Holandiji.

Sezonama unazad, izraelski napadač je odličan u dresu "filipsovaca", ali na privatnom planu suočava se sa nasilničkim napadima lopova koji su ulazili u njegov dom u Amsterdamu više puta. Naime, u decembru prošle godine je kuća bila prazna kada je porodica Zahavi bila u domovini. Provalnici su to iskoristili i opljačkali mu dom, ali u maju je bilo mnogo dramatičnije. Tada su u kući bila deca, zajedno sa njegovom suprugom i nasilnički su obijeni od strane lopova.

Stoga, njegova supruga je izrazila želju da napuste Holandiju na leto kada mu ističe ugovor, dok bi PSV želeo da nastave saradnju sa najboljim napadačem kojeg imaju. Žele da mu ponude novi ugovor i pozvali su ga da živi u Ajndhovenu koji je ipak manje atraktivan grad za život nego Amsterdam, međutim, supruga je i dalje za opciju koja podrazumeva odlazak.

Više se ne osećaju sigurnim, ona bi da živi u Izraelu dok on igra u Holandiji, a Zahaviju se ne dopada opcija da bude daleko od porodice. On je trenutno povređen i prema pisanjima holandskih medija teško je verovati da će zaigrati ponovo za PSV, ali klub čini sve ne bi li osigurao njega i porodicu i u tom slučaju ga zadržali u Ajdhovenu.

Zahavi je ove sezone postigao osam pogodaka u svim takmičenjima i ispred njega na klupskoj listi strelaca je samo krlini fudbaler Kodi Gakpo sa dva gola više.

U toku svog boravka u PSV-u Zahavi je odigrao 56 utakmica, 25 puta je tresao mreže, a u 11 navrata asistirao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke