Jedini i nerealni scenario da Barsa prođe, Katalonci ispadaju i pre meča sa Bajernom?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 13.10.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Katalonci imaju možda 1% šanse...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je na korak od eliminacije iz Lige šampiona i postoji samo jedan, gotovo nemogući scenario da Katalonci ostanu u igri. 

Inter je pre nedelju dana slavio 1:0, pa je sinoćnim remijem 3:3 došao na korak od osmine finala i za to mu je potrebna pobeda nad Viktorijom Plzenj u narednom kolu na svom terenu. 

Mečevi narednog kola na programu su 26. oktobra, a Inter igra u ranijem terminu, od 18.45 i ukoliko pobedi Čehe na "Meaci" što je i više nego izvesno, Barsa je automatski u Ligi Evrope, pa bi meč od 21.00 istog dana bio "prijateljske" prirode.

Ovo je verovatno najveći udarac za Barsu, daleko teži od prošlogodišnje eliminacije kada je Ćavi došao tek pred peto kolo i duel sa Benfikom koju je takođe morao da dobije i da se nada kasnije čudu, koje se nije desilo.

Kataloncima je sada potrebno još veće čudo, da Plzenj, kao jedan od najgorih timova u LŠ otkine bod Interu kao gost. 

Praktično, Barsa bi svoju evropsku odiseju mogla da završi krajem oktobra, što je veoma nepravedno i bolno.

Katalonci nisu imali sreće protiv Bajerna u Minhenu, u Milanu su pre nedelju dana pokradeni, pošto im nije sviran čist penal u nadoknadi. 

No, to će zaboraviti svi osim navijača Barselone, koji će teško preboleti još jednu tužnu sezonu u Evropi, a takvih je mnogo od poslednjeg pehara 2015. godine u Berlinu...

U nedelju je na  programu "El klasiko" i to u Madridu, a posle svega, najbolje je odigrati da Real osvaja titulu, AdmiralBet i dalje ima specijal za šampiona La Lige, na Madriđane je kvota čak 2,20!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 13.10.2022
10:16

Kako pokradeni? Igrača Intera je lopta prvo pogodila u glavu, pa zatim se odbila na ruku, to nije penal, to što ste tendenciozni, to je druga stvar.