Jedini spas - Kalčo mora kao NBA?

Autor: Stefan Matić
nedelja 11.10.2020.
18:47
Izvor: Sportske.net

Serija A već ima posledica zbog korona virusa.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Pandemija COVID-19 virusa i dalje traje, na italijanskim stadionima i dalje nema navijača.

Jasno Italija je jedna od zemalja koja je imala najveći broj smrtnih ishoda, strah je i dalje tu. Klubovi nisu imuni.

Đenova je u jednom trenutku imala preko deset pozitivnih slučaja, Milan je morao maltene od početka sezone da igra bez Ibrahimovića. Prava eksplozija u medijima je nastala zbog odluke De Laurentisa koji je zbog dva pozitivna slučaja u svom timu otkazao gostovanje šampionu Juventusu. "Bjankoneri" su pak izašli na teren, još uvek se ne znaju kakve sankcije će biti za Napolitance koji su po protokolu morali da se pojave na "Alijanc" stadionu.

Sada sledi veliki problem i za Inter, "neroazuri" imaju već sada šest pozitivnih slučaja a čeka ih derbi Madonine po povratku sa pauze reprezentacija.

De Zerbi, trener Sasuola je predložio da se isprati NBA 'mehur'.

"Nedostaje nam fudbal, pravi fudbal sa navijačima, ali tako moramo igrati u datim okolnostima. Ako želimo da završimo sezonu, zadnje rešenje jeste da se zatvorimo u mehur, kao NBA. Protokoli su u redu, po mom mišljenju moramo imati dva testiranja nedeljno, iako je to ekonomski teret. Fudbaleri i radnici se moraju paziti, mnogi od nas imaju decu koja idu u škole. Kada dođem kući poljubim svoju decu, imaju 15 i 17 godina, izlaze napolje i vi ne možete znati šta rade", izjavio je De Zerbi.

Baner 7

Serija A, ali i ostala takmičenja su pred velikim ispitom. Tokom nedelje se pojavila informacija da se razmišlja o povratku po petsto navijača na stadione širom "Čizme". Videćemo da li je to izvodljivo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 11.10.2020
18:58

I za Inter kasne vesti o zarazenima, ali, Milan uvek kod vas bude poslednji u tom pogledu. Leao (jako dugo je bio u izolaciji), Ibrahimovic, sada i Gabia, a pitanje je i sta ce biti sa Tonalijem. Gde su tek sve ostale povrede kod nas, Musakio vec odavno ne igra (nije neka steta, ali, opet, mogao bi bar na klupi da bude) i Konti je isto van stroja izvesno vreme, Duarte je takodje imao virus maltene do pre pet dana, a i Rebic nam je jos uvek poprilicno neizvestan za subotu i nista se nece znati prakticno do samog dana utakmice,...