Jedlički puna mreža pred Partizanov dolazak, ubedljiv poraz DAC-a!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.07.2021.
18:57
Izvor: Sportske.net

Još jedna potvrda da Partizan nema razloga za strah.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri DAC Dunajske Strede loše su započeli novu sezonu u šampionatu Slovačke.

U utakmici prvog kola, DAC je danas kao gost poražen od ekipe Mihalovca rezultatom 4:1, tri dana posle minimalnog poraza u Humskoj od Partizana u kvalifikacijama za Ligu konfrencija.

Da li je aktuelnog slovačkog vicešampiona stigao umor zbog dugog putovanja iz Beograda do Mihalovca koji se nalazi blizu granice sa Ukrajinom, da li ih je Partizan umorio svojom ofanzivnom igrom u četvrtak ili je u pitanju nešto treće, tek DAC nije napravio dobru uvertiru za revanš sa crno-belima.

Uz sve to, njih sada očekuje put iz Mihalovca na drugu stranu Slovačke gde se nalazi Dunajska Streda.

Kada je u pitanju sama utakmica, u odnosu na meč protiv Partizana u Beogradu, trener Antal Nemet je napravio nekoliko promena - umesto Vere, Kružilaka, Fabrija i Divkovića, danas su u startnoj postavi bili Ndžaj, Nikolaesku, kao i dvojica najnovijih pojačanja, Muhamedbegović i Ciganiks.

DAC 1904 Dunajska Streda: Jedlička - Muhamedbegović, Beskorovajni, Bruneti - Moumu /Rimarenko od 46./, Ndžaj /Divković od 46./, Ciganiks /Vera od 62./, Balić, Šafer - Nikolaesku /Andzuana od 62./, Taivo /Zuberu od 86./.

Pola sata su mreže mirovale, a onda je počela kanonada domaćeg tima. Prvo je u 31. minutu Begala doveo Mihalovce u vođstvo, a šest minuta kasnije prednost je duplirao Kanu. Do kraja poluvremena još jedan gol domaćih, a ovoga puta strelac je bio Zofčak za ubedljivih 3:0.

Pokušao je trener Nemet dvostrukom izmenom u poluvremenu da trgne svoj tim i Taivo je u 61. minutu uspeo da smanji na 3:1, ali to je bilo sve od DAC-a u današnjem meču. Trijumf Mihalovca potvrdio je Vasko u 84. minutu za konačnih 4:1.

Gde je stalo Mihalovce, neka u četvrtak nastavi Partizan...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke