Jedna majstorija bila je dovoljna, Miha pobedio Murinja! Inter rutinski sa Specijom

Autor: Milovan Longinov
sreda 01.12.2021.
20:26
Izvor: Sportske.net

Dve pobede domaćina.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Fudbaleri Bolonje pobedili su Romu na svom stadionu rezultatom 1:0, dok je Inter takođe kao domaćin bio bolji od Specije - 2:0 u 15. kolu Serije A. 

Naš Siniša Mihajlović slavio je protiv Žozea Murinja majstorijim Svanberga, dok je Inter na krilima Lautara Martineza rutinski pobedio Speciju.

Nije dobro počelo po Mihu, pošto je Marko Arnautović morao da napusti teren zbog povrede već u 17. minutu, zamenio ga je Sansone. Roma je u tim trenucima dominirala, Ejbraham je propustio odličnu šansu u 19. minutu, šutirao je za malo pored desne stative. 

Bolonja je povela iz prvog pokušaja i to majstorijom, Domingez je odložio loptu do Svanberga  koji je pogodio sam ugao za 1:0.

Roma je nastavila da dominira i u drugom poluvremenu, Mhitarjan je imao šansu u 71. minutu, potom i Ejbraham iz slobodnjaka u 75, ali je Bolonja nastavila da odoleva. 

Murinjo je u finišu zaradio žuti karton zbog protesta, Ejbraham je imao još jednu šansu, u nadoknadi i Zaniolo, ali to je bilo sve od Rome. Bolonja je skočila na osmu poziciju sa 24 boda, Roma je peta sa samo jednim više u ovom trenutku.

Inter je u drugom meču od 18.30 bio bolji od Specije, pošto je na "Đuzepe Meaci" slavio rezultatom 2:0 (1:0). 

Specija nije mogla ništa večeras, Inter je prvi pogodak postigao u 36. minutu kada je Galjardini iskoristio asistenciju Lautara Martineza za 1:0.

Sve je bilo gotovo u 56. minutu kada je jedan igrač Specije igrao rukom u šesnaestercu, sudija pokazao na belu tačku, a Lautaro pogodio za nedostižnih 2:0.

Mogao je Inter i do ubedljivije pobede, Hakan Čalhanoglu je imao dve dobre šanse, potom i Ivan Perišić, ali promene rezultata nije bilo. 

Inter je zadržao korak za Napolijem, koji ima meč manje i bod više, dok je Specija tik iznad crte.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke