Jesenji karusel, pet veliki klubova bi mogli da promene trenera, da li je ovo scenario?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.10.2019.
09:28
Izvor: Sportske.net

Samo jedan ili dva otkaza bi dovela do velike seobe trenera, dva velika imena, jasno bi imala mnogo poziva...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Stigla je pauza, videćemo da li će biti promena, svakako, neki klubovi kao Milan će verovatno smeniti trenera, Đampaolo je blizu otkaza, ali top treneri ne žele vruć krompir u ruke.

Dva velika imena su na tržištu, Murinjo i Alegri, Portugalac bi želeo odmah na posao, Italijan da završi godinu odmora, ali moguće je da neće imati mnogo vremena.

Prvi bi mogao da ode Poketino, igrači su čak sigurni da će on, ako se ovako nastavi sam otići, ili sporazumno napustiti klub. Jedna od varijanti da ga zameni je Alegri, druga, zanimljivo Edi Houv, menadžer Bornmauta koji je 11 godina među "Trešnjama" i sigurno da čeka veći posao.

Tako, Ole-Gunar Solskjer je posle novog poraza još korak bliže izlazu, klub ga podržava, ali 12. pozicija na tabeli je svakako nešto što navijači neće prihvatiti, ako nastavi sa porazima Norvežanin bi do Božića mogao da izgubi posao. Posle pauze čeka ga pakao, prvo dolazi strašni Liverpul, gostuju Noriču i Bornmautu, ni na jednom od ta dva gostovanja nisu favoriti. Ako nastave sa porazima, klub neće imati drugo rešenje. Pokušaće da uzmu Alegrija, ili Poketina, ako Alegri ode u Totenhem, što nije nemoguće.

Što se Murinja tiče on čeka rasplet u Realu, međutim, iako Los Blankosi ne blistaju, vode na tabeli, videćemo u narednom periodu hoće li podići nivo igre.

Ali, treba baciti pogled ka Nemačkoj, više ništa nije sigurno sa Kovačom, opozicija unutar kluba raste, izblamirali su se protiv Hofenhajma, treći su na tabeli, ali to nije toliko strašno, u Ligi šampiona dobro guraju. Međutim, ako do zime, Bajern nastavi da rasipa bodove, Hrvat će biti u velikoj nevolji.

Dakle, Milan, Junajted, Totenhem, Bajern, Real, neki će napraviti promene tokom pauze, neki će čekati poznu jesen, neki od ovih trenera će preživeti. Ali, svakako, se većina suočava sa neizvesnošću.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Monday, 07.10.2019
12:16

Od kada je totenhem veliki klub, imaju trenutno nesto bolji tim nego obicno ali cim odu stubovi ekipe vracaju se oni na sredinu tabele, vrhunski treneri neve dolaziti kod njih

avatar
Аполо
Monday, 07.10.2019
11:38

Sumnjam da ce Junajted vuci bili kakve poteze ukoliko Poketino ostane na svom poslu. Samo ukoliko bi isti dobio otkaz ili pak sam dao ostavku, mozda bi ovi iz Junajteda stupili u pregovore. U suprotnom ceka nas dalja agonija.

avatar
REVØLT
Monday, 07.10.2019
09:53

Bolje receno, cetiri giganta i jedan veliki klub.