Jigren Klop je top - Liverpul će mu ponuditi sve!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 28.04.2022.
11:45
Izvor: Sportske.net

Može i doživotni ugovor.

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ima ugovor sa "Redsima" do leta 2024. godine. Nikom na "Enfildu" se ne rastaje sa Nemcem, navijači bi verovatno u suzama ispratili njegov odlazak, pa je uprava slavnog kluba krenula u pripremu novog ugovora sa čovekom koji je preporodio Liverpul i vratio mu titulu prvaka Engleske posle 30 godina.

Prema pisanju uglednog "Tajmsa" uprava Liverpula će svim silama pokušati da zadrži Klopa na "Enfildu" i nakon 2024. godine. Nemačkom stručnjaku sastavlja se dugoročni ugovor koji će teško moći da odbije, iako je ranije najavljivao da će po isteku postojećeg ugovora napustiti klub sa kojim je imao mnogo uspeha.

Predstavnik FSG-a, kompanije u čijem je vlasništvu Liverpul, Majk Gordon došao je iz Sjedinjenih Američkih Država u Englesku kako bi sinoć pogledao utakmicu polufinala Lige šampiona između Liverpula i Viljareala, koju je njegov klub dobio sa 2:0, a danas će imati razgovore sa Klopom povodom produžetka saradnje.

Ostanak Klopa je prioritet svih prioriteta vlasnicima Liverpula. Svi u klubu oduševljeni su harizmatičnim stručnjakom, igrači i navijači ga obožavaju, teško je i zamisliti Liverpul bez Jirgena Klopa.

Nemački menadžer došao je na "Enfild" 2015. godine i napravio od "Redsa" jedan od najboljih timova na svetu. Osvojio Ligu šampiona i toliko željenu Premijer ligu.

Sada je Liveprul pred istorijskim uspehom, osvajanjeM kvadripla. Ukoliko Klop podigne sva četiri trofeja ove sezone postaće najbolji menadžer u istoriji slavnog kluba i verovatno će moći da samom sebi iskuca novi ugovor.

Mančester junajted se nada će njihov Jirgen Klop, postati Erik ten Hag koji će imati zadatak da podigne klub iz "blata". Večeras se derbiju Premijer lige Mančester junajted sastaje sa Čelsijem. AdmiralBet je spremio specijal posvećen ovoj utakmici. Naš predlog je kec na Junajted uz gol Kristijana Ronalda, AdmiralBet nudi veliku kvotu 10 za ovu opkladu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke