Jirgen Klop potpisao i otkrio razloge: "Supruzi se sviđa ovde, a ja kao svaki dobar muž moram da je slušam"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 28.04.2022.
21:00
Izvor: Sportske.net

Kao i uvek - duhovito izlaganje.

Liverpool FC
Liverpool FC

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul saopštio je danas da je potpisan ugovor sa trenerom Jirgenom Klopom do 2026. godine.

Jutro nakon pobede nad Viljarealom u prvom meču polufinala Lige šampiona osvanule su novosti da je Jirgen Klop nadomak potpisa i odluke da ostane u Liverpulu. Najave samog nemačkog stručnjaka bile su da će 2024. godine napustiti klub i odmoriti od fudbala, ali odabrao je da nastavi da vodi "crvene".

Zašto je doneo tu odluku? Kao i većina muškaraca - zbog žene - šali se Klop,

"Supruga Ula je želela da ostane, a kao svaki dobar muž, šta uradimo kad žena želi negde da ostane? Ostanemo.Najvažniji ugovor u svom životu je onaj koji sam potpisao sa svojom suprugom Ulom. Jedne večeri smo sedeli za kuhinjskim stolom i Ula je rekla: 'Ne vidim nas kako odlazimo odavde 2024. godine'. I ja sam rekao: 'Šta?'. Tako je sve počelo... Potom sam počeo ozbiljnije da razmišljam i pomislio sam da imam još jedan bitan razgovor da obavim, a to je sa Pepom Lajndersom, zato što je on glavni razlog za sve i naša veza je viša od fudbalske i kada je on odgovorio potvrdno, bilo je jasno da smo otvoreni za razgovore", kazao je Jirgen Klop.

Međutim, to nije bio jedini razlog.

"Postoji mnogo reči koje bih mogao da iskoristim kako bih opisao ono što trenutno osećam. Mnogo je ljubavi, pre svega. Znao sam to pre nego što sam došao. Spoznao sam to kada sam stigao, a sada znam još više. Volim ovaj klub i to je najbolje mesto na svetu trenutno", dodao je Nemac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke